Ezért imádjuk a szépségampullákat!

2019. április 23.
Az ampullák komplex szépítő erejéről többször is olvashattatok nálunk, de a mini kiszerelésű, maximális tudású szépítőszerek trendje úgy látszik egyre szélesebb körben terjed.

A tökéletes bőr és a csúcsra járatott szépségrutinok világát éljük, ahol nem elég egy makulátlan sminkkel tenni a szép látványért – már az alapoknál kell kezdenünk. A bőrszépítő koncentrátumok egyre nagyobb szeletet hasítanak ki maguknak a szépségápolás világából, a gyártók pedig folyamatosan fejlesztik formuláikat. Aktív összetevők, természetes alapanyagok szerepelnek a kedvenc, gyorsan és pontosan ható formulákban, amelyekkel ma már nem csak a bőrt, hanem akár a fejbőrünket is top formába hozhatjuk – márkától, programtól függően akár pár nap, vagy akár több hónapos időszak alatt.

A gyártók pedig egyre színesebb skálán szolgálják ki az akár kúraszerűen is bevethető, apró kis ampulláikkal az igényeket. Hámló, dehidratált bőr, anti-aging, vagy csak egy kis C-vitamin tuning jönne szóba? Célirányosan is választ kaphatunk bőrproblémáinkra, sőt, egyes márkák már az „ampulla-kollekcióikat” is gazdag felhozatalban kínálják.

Személyre szabható, apró üvegcsékbe, elegáns ampullákba rejtett komplexek segítenek abban, hogy adott bőrproblémáinkat ne csak azonnal, és látványosan, de hosszan tartó eredménnyel is kezeljük.

Extra faktorok

Sokan tartanak tőlük, mondván „olyan picik, és drágák”, de sokrétű hatásukat, és számos egyéb előnyüket tekintve már jóval árnyaltabb képet kapunk. Lássuk, miért is szerethetjük őket? Beszéltünk már a speciális összetevőiről: ezek nem csak a krémek krémjeinek számítanak, de az ampullák esetében kiemelkedően magas aktív hatóanyag-koncentrációval is számolhatunk. Kifejezetten hatékonyabb felszívódásúak, vagyis nem kell sokat pepecselni velük, és várni, míg jöhet rá az alapozó, vagy latolgatni, hogy ledőlhetünk-e azonnal aludni, miután felvittük a benne rejlő szérumot a bőrünkre. Praktikum téren verhetetlen, simán használhatjuk kedvenc krémjeinkkel, és minimális helyet foglalnak el a női táskákban, bőröndökben.

Három kedvenc komplex szépítő

 

Új, 7 napos bőrmegújító csoda

L’Oréal Paris Revitalift Filler ampullák segítségével a bőrfelszín mindössze 7 nap használat után szebbnek és feltöltöttebbnek tűnhet. Ez a egyhetes program tiszta hialuronsavval és B5 vitaminnal tesz rengeteget a hidratált, élettel teli bőrért. Ára: 4750 Ft/7 ampulla

Hajmester

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 hajhullás elleni program – A Dercos nem újonc a területen, cserébe az egyik legnépszerűbb választás hajhullásnál. Nem véletlenül. Az ampullakúrákban az Aminexil új összetevőkkel kombinálva öt szinten hat a dús hajért és a fejbőr egyensúlyáért, a B6-vitamin vitalitást ad a hajnak, és serkenti a növekedését. Ára: 15 999 Ft/21 ampulla.

A bőrmegújítás luxusa

La Prairie Cellular Power Infusion – újraaktiválja a bőr energiatartalékait, segíti a sejtek méregtelenítését és támogatja a megújulási folyamatokat, valóságos energiabomba a bőrnek. Az ampullákat használat előtt aktiválnunk kell. A teljes kúra 28–40 napra elegendő. Ára: 142 900 Ft/4×7,8 ml

Fotó: Getty Images