3 őszi maszkújdonság maximalistáknak

2019. október 11.
A legújabb arcmaszkok között néztünk szét, három olyan újdonságot bemutatva, melyek segítségével ősszel is a legjobb formában tarthatjuk a bőrünket.

Alvás közben
A Sisley 2018-as őszi bőrápolási újdonsága a Sisley Soin Verlours aux fleurs de safran hidratáló nappali és éjszakai krém volt, amelynek nyomában megérkezett a folytatás is, ezúttal maszk formájában. A márka a sáfránykivonatot tovább kutatva 2019-re kifejlesztette új sleeping maszkját, ami főleg azok fognak szeretni, akik a luxus szekcióban vadásznak a bőrt azonnal és hosszan tartóan nyugtató termékekre. És mit is ígér az újdonság? A krém hatására a bőr simább, kipirosodása megszűnik, ragyogóvá válik. A fenti két összetevő hatását erősíti a makadámia olaj, a gyapotmag- és a napraforgó-olaj.
36 490 Ft

Természetes csoda
A Kiehl’s az Avocado Nourishing Hydration Mask formulájával dobbantott nagyot idén ősszel. Egy már bevált csoda-alapanyaghoz nyúltak, az avokádóhoz. A maszkban a zöld szupergyümölcsnek nem kisebb szerepe van, mint az ultra erős táplálás. Intenzíven hidratáló kényeztetést biztosít, ráadásul gyors tempóban, alig percek alatt segít regenerálni, kisimítani és egyúttal felfrissíteni a bőrt.

Anti-aging nagyágyú
Felgyorsult hétköznapjaink és a gyorsuló ütemű külvilág negatív hatásait igyekszik semlegesíteni a Vichy egyik izgalmas őszi újdonsága, a Liftactive Hyalu Mask, célirányosan szépítve a bőrünket. Az öregedésgátló arcpakolás hialuronsavval 1% hialuronsav-koktél segítségével, és a bőr természetes hidratáló folyamatait támogató növényi kivonatokkal lép a tettek mezejére, kifejezetten gyorsan hatva. Simítja a vonásokat és feltölti a bőrfelszínt. Azoknak lesz ideális választás, akik az anti-aging szektorban keresik az igazit maszkok téren.
14 399 Ft

Fotó: Getty Images