Zseniális luxus hajegyenesítővel jött ki a Dyson

2020. március 13.
A Dyson már rég kinőtte a porszívók világát, maga alá gyűrve lassan a szépségpiacot is, legalábbis a prémium szektorban. A márka a népszerű hajszárítói után egy saját fejlesztésű, vezeték nélküli és hiperdrága hajvasalóval jött ki, amit első körben már el is kapkodtak a rajongók.

Úgy látszik, a brit alapító, James Dyson nem tud mellényúlni. A luxus kategóriában induló, profi és kicsit futurisztikus külsejű hajszárítói után most egy új hajvasalóval dobbant nagyot. A cégalapító a koronavírus miatti helyzet miatt lemondott a hivatalos eseményeken való bevezetésről, és kedd reggel élő videóban jelentette be az új, Dyson Corrale nevet viselő modell piacra dobását.

A technikai óriás ezúttal is nagyot alkotott, a hajvasaló ugyanis nem kispályás – igaz, az 500 dolláros, azaz több mint 150 ezer forintos árcédula mellett nem is igen engedheti meg magának. A vezeték nélküli, töltődokkal értékesített Dyson Corrale azt ígéri, hogy pillanatok alatt sima és ragyogó tincseket varázsol, mindezt úgy, hogy 50%-kal csökkenti a hajvasaláskor megszokott hajkárosodást. A beépített speciális kezelőfelületének hála ugyanis hatékonyabban fésülhetjük át vele a hajat, ráadásul egy innovatív technikai újításuknak hála mindegyik hajszálon a megszokottnál kevesebbszer kell áthaladnunk. Az eredmény pedig kifejezetten gyors, látványos és fényes, míg maga a művelet egészen praktikus és könnyű, hála a „zsinórmentességnek”.

A Dyson Corrale hajkiegyenlítő kereken 17 hónappal a brand többfunkciós hajgöndörítő eszköze, az Airwrap bemutatása után érkezett meg. A termék egyébként várhatóan sikerszéria lesz, alig néhány nap alatt ugyanis elkapkodták az online felületükről.

Olvass tovább!