3 nyári manikűr, amit akár már holnap felfestetnénk a körmünkre

2020. június 13.
Minden szezonban azt hisszük, hogy már nem tudnak újat mondani nekünk köröm témában, és akkor jön egy-egy izgalmas szín, forma vagy minta, amit még sosem láttunk! Most, hogy kiszabadultunk a karanténból, itt az ideje, hogy a körmünket is felfrissítsük. 

A nyár körömtrendjeit még mindig uralja a negatív tér, az ombre és a cukorkaszín trendje, azonban idén úgy tűnik, a kevesebb több elve működik. A következő körömtrendek visszafogottak, de a legfrissebb trendek világa köszön vissza rajtuk. Ezekkel a manikűrökkel a munkahelytől a tópartig mindenhol kényelmesen fogjuk érezni magunkat!

1. Cukorkabolt

Miért is kéne a kedves cukorkaárnyalatok közül választanunk a manikűrösnél? Ha csak néhány árnyalattal térnek el egymástól, akkor csodás összhangot képeznek a körmeinken. Fehér vagy nyersszínű outfitek ékszere lehet ez a vidám esztétika.

2. Keretezett negatív tér

Áttetsző lakk óarany kerettel: minimalista, gyönyörűen formázott, ápolt, de kellőképpen meghökkentő ez a negatív tér manikűr. A természetes körömszínnel nagyszerű kontasztban áll a keret fémes csillogása, mindenképpen érdemes valamilyen extrakontúrt kérni egy hasonló manikűrhöz!

3. Szolid csillogás

Adott egy nude, matt alap és néhány nagyobb csillám, ami megtöri a manikűr egyszerűségét. Egyszerűen imádjuk ezt a végtelenül lecsupaszított, mégis érdekes körömtrendet, amivel még fényjátékot is elő tudunk idézni.

Fotó: Pinterest

Olvass tovább!