Idén nyáron mindenki delfinbőrt akar

2020. július 21.
A fényes, sima és ragyogó bőr mindig is ideálisnak számított a szépség világában. Idén ennek a közösségi médiában nevet is adtak – delfinbőr –, a trendkövetők pedig highlighterek kombinációjával és mesteri felvitelével igyekeznek kimaxolni a hibátlan, foltmentes és ragyogó bőrhatást.

Szerencsére a delfinbőr név alatt futó trendnek az égvilágon semmi köze nincs a gyakorlatban a delfinekhez, hiszen az elnevezés a víz alól felbukkanó, cuki tengeri emlősök vizes, fényes, csillogó bőrére utal csupán. Ezt a bőrhatást ugyanis ideálisnak tartják a szépség világában, mostanában pedig olyan előnyös sminkstílusnak, ahol a foltoktól, ráncoktól és a tág pórusoktól mentes bőrkép ragyogó összhatása párosul.

Valahogy az utóbbi hónapokban ez a trend egyre inkább megizmosodott, és a delfinbőr, vagyis a „dolphin skin” már egészen komoly rajongótáborral bír a sminkfanatikusok körében. Ezt a selymes, fényes hatást, a ragyogó bőr érzetét ugyanis természetesen sminkeszközökkel is gyönyörűen lehet hozni.

Fontos hozzá a kellően ápolt, tisztított, majd hidratált arcbőr, a nyárra való tekintettel pedig érdemes elkészítése előtt napvédő krémet is felvinni a bőrfelszínre. Persze a matt termékek itt szóba sem jönnek, a magasfényű, folyékony highlighterek, selymes fényű, szinte áttetsző arcpírek annál inkább. Használhatunk elkészítéséhez olajos primert is, fényes szemhéjfestéket és sminkes tárházunkból lényegében bármit, ami extra fényt ad.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

glowy summer makeup look ✨💅🏼 using the @iconic.london sheer blush in power pink, illuminator in original, and the prep-set-glow in original. #iconiclondon #dolphinskin .ad

SOPHIE SUCHAN (@sophiesuchan) által megosztott bejegyzés, Júl 13., 2020, időpont: 2:48 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

GO TO GLOWY SKIN 🌟 @iconic.london Sheer Blush in Power Pink @iconic.london Illuminator in Original @iconic.london Prep Set Glow in Original #iconiclondon #dolphinskin AD

Sophie Floyd (@sophfloyd) által megosztott bejegyzés, Júl 13., 2020, időpont: 9:06 (PDT időzóna szerint)

Láttad már?