Backstage videó egy sminkfotózásról! Lesd meg te is, hogy zajlik egy sminktrend fotózás

2020. június 10.
Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője korábbi posztjában a legfrissebb eufórikus sminktrendekből jelentkezett nektek egy alapos összefoglalóval, amelynek nyomában most itt egy izgalmas backstage videó!

Idén sem voltak szűkmarkúak trendek és színes, fantáziadús lookok terén a modelleket pazar sminkekben a kifutókra küldő backstage sminkesek, írta korábbi posztjában Páll Adrienn, bemutatva nektek a három kedvenc tavaszi sminkinspirációját.

fotó: Hajas Orsolya, modell: Naia – Face Model Management, ruha: Home of Fashion – Richard Demeter, smink/styling: Krutek Jázmin, haj: Csiszer Katalin

„2020-ban a sminkek kerültek a szépség művészetének központjába. Az idei trendek soha nem látott szabadsággal és egyediséggel adnak eszközt a női önkifejezéshez. Erre a hullámra ült fel az Eufória című sorozat azzal, hogy a benne szereplő fiatal főhősök a legnagyobb természetességgel viselik az eddig csak haute couture show-kon látott, extrém sminkdizájnokat. A fényes kövek, pehelyfóliák, gyöngyök, vivid színek és formák teljesen átvarázsolják a szépség fogalmát. Mindezt úgy, hogy a sminkek nem keltenek színpadias hatást; sokkal inkább a hétköznapi könnyedség jellemzi őket” – mesélte Adrienn, aki ennek a példának megfelelően készítette el nektek a trend lookokat az NSM senior teamjével.

Amennyiben a behind the scenes jelenetek is érdekelnek, mutatunk nektek egy frissen elkészült videót, amelyen keresztül az eufórikus sminktrendek fotózásának a kulisszái mögé leshettek be.

Láttad már?