Harry Potter mágikus színei sminkkollekcióba sűrítve

2020. július 16.
A Harry Potter-őrület még a 2020-as évben is tartja magát, legalábbis szépségfronton. A Boots tavaly karácsonyi Potteres szépségkalendáriuma után most az Ulta Beauty jött ki egy limitált és nagyon mágikus szériával.

Nem tudjuk nem észrevenni, hogy az idei év vírushelyzete mennyire átrajzolta a szépségpiacot, és fenekestől felforgatta a beautykollekciók bevezetését. Rengeteg márka tolta a különleges sminkszériáik bevezetését hosszabb vagy rövidebb távra, volt, ahol pedig törölték vagy jegelték az új kollekciók debütálást. Tény, hogy kevesebb különleges makeupkollekció lát napvilágot, mint tavaly ilyenkor, de az is biztos, hogy azért nem pang a piac. Sőt, különleges, limitált sorozatokra is van példa, ráadásul nem is akármilyenekre.

A korlátozott számban elérhető Harry Potter sminkkollekció jó példa erre, amellyel az Ulta Beauty jött ki. Az amerikai márka (főleg a social media szépségbugyraiban aktív makeupfanatikusok kedvence) egy varázslatos kiadással színesíti meg a nyarat. A tematikus, jellegzetes Potter-nevekkel, fantázianevekkel ellátott sminktermékek július 26-ig elérhetőek. A legnagyobb szám a sorozatban a mágikus Hufflepuff szemhéjpaletta csupa puha arany és vajas-sárgás tónusokkal, míg társa, a Ravenclaw inkább már a kék árnyalatok spektrumában varázsol nagyot. A Gryffindor burgundi színeket sorakoztat fel (mi mást), míg a Slytherin palettában nagyon gazdag zöld árnyalatokat találunk.

Láttad már?


Ígéretesnek tűnik a Bewitching pH Lip Balm ajakbalzsam is, a saját ajakszínünket kiemelő hatással, de rengeteg más izgalmas pontja is van a kollekciónak. Harry Potter X Ulta Beauty Deathly Hallows ecsetszett, kozmetikumok, köröm- és bőrápoló, valamint fürdő- és testápoló termékek állnak fel a Roxfort ihlette külső eléréséhez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#REVEALED 🚨Available Now! LINK ➡️ BIO online #ulta OMG! 😍🙌🏼 NEW! collection / collaboration ✨🧙‍♂️ . #HarryPotterXUltaBeauty (some items are up but not available) includes: . 1. Ravenclaw Eye Shadow Palette $16 Inspired by Hogwarts House colors 2. Lip Crayons $10 4 shades 3. Lip Gloss $10 4 shades 4. Bewitching pH Lip Balm $10 reacts with your skin’s pH levels to create the perfect shade of color just for you. 5. Gryffindor Eye Shadow Palette $16 6. Hufflepuff Eye Shadow Palette $16 7. Slytherin Eye Shadow Palette $16 8. Eye Shadow Palette Vault $50 9. Deathly Hallows Brush Kit $25 10. Pygmy Puff Jelly Puff $12 11. Limos Face And Body Shimmer $12 . . What did u get? 🧙‍♂️✨ XO #Trendmood #harrypotter THANK U for this amazing update: @stillaliz 😘 . . . . . .#makeup #beauty #bbloggers #beautyblogger makeupoftheday #motd #makeupoftheday #mua #ilovemakeup #makeup #makeupaddict #makeuplover #makeupblogger #makeuponpoint #onpoint #makeuplook #makeuplove #makeuptalk #makeuptutorial #makeuplover #makeupaddict #makeupaddiction #makeupdolls.

TRENDMOOD (@trendmood1) által megosztott bejegyzés, Júl 4., 2020, időpont: 11:40 (PDT időzóna szerint)

Nincs új a nap alatt

Hasonló mágikus sminkkollekcióra azért ezelőtt is volt már példa. 2019-ben a Boots drogérialánc a legvarázslatosabb karácsonyi szépségkalendáriumot hozta össze – szintén Harry Potter neve alatt kiadva –, amelynek éke egy kecses Harry Potter szemhéjtus volt a Roxfort kastély díszítette dobozban.