Így néz ki Selena Gomez holnaptól kapható, első sminkkollekciója

2020. szeptember 02.
Pár hete már hírt adtunk róla, hogy szeptember 3-án debütál Selena Gomez sminkmárkája, a Rare Beauty. Az első körben az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban elérhető kollekcióról itt is vannak az első képek!

Az amerikai énekesnő február óta csepegteti az infókat az új vegán sminkmárkáról, nemrég pedig 186 millió rajongójával osztotta meg a hírt, hogy szeptember 3-tól már kaphatóak is a Rare Beauty darabjai.

A holnaptól elérhető szépségtermékeket egyelőre az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban vásárolhatják meg a rajongók és a sminkfanatikusok, mégpedig a Sephora.com-on, a Sephora üzletekben, és persze a RareBeauty.com-on. Itt állítólag még messze nem áll meg a történet, az ígéretek szerint 2021-ben a világ több más pontján is elérhető lesz, jó eséllyel Európában is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

😍 @SelenaGomez #rareroutine was created with some of her favorite products from the collection. Your rare routine is specially personalized to accentuate your self-expression and what makes you feel good. Below are the products Selena used to achieve her look ⬇️ Always an Optimist Illuminating Primer Liquid Touch Weightless Foundation in 250W Liquid Touch Brightening Concealer in 210N Soft Pinch Matte Liquid Blush in Grace Positive Light Liquid Luminizer in Mesmerize Always an Optimist 4-in-1 Mist Brow Harmony Pencil & Gel in Cool Brown With Gratitude Dewy Lip Balm in Blessed Coming your way in just 2 more days, only @sephora and RareBeauty.com

Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty) által megosztott bejegyzés, Aug 31., 2020, időpont: 3:32 (PDT időzóna szerint)

A vegán sminktermékek tervezésénél az egyik fő szempont egyébként a diverzitás, ami összhangban áll a márka üzenetével: fogadd el önmagad, és találd meg a szépséget a tökéletlenségeidben is. Selena emellett a termékek eladásából egy százalékot jótékonysági célokra fordít majd.

A 14 termékkategóriát felvonultató márka erősségei állítólag a légiesen könnyű formulák, építhető textúrák, üde hatású finishek. Mindez persze nem meglepő, Selena folyamatosan kommunikálja, mennyire fontos számára, hogy a neve alatt futó sminkjeivel ne elfedjük az arcunkat, hanem csupán kiemeljük az előnyös vonásokat.

Egyébként a hírek szerint Selena maga is részt vett a termékfejlesztés minden lépésében, természetesen a terméktesztelésben is. A kezdő kollekcióban többek közt praktikus kitek, minőségi szálakkal dolgozó precíz, folyékony tus, folyékony pirosító (8 árnyalatban), szemöldökceruza, színezet ajakbalzsam (8 árnyalatban), ragyogásfokozó primer, 4 az 1-ben arcpermet és persze a kihagyhatatlan alapozó, korrektor duó is szerepel (összesen 48 árnyaltban!).

Fotó: Rare Beauty

Láttad már?