Selena Gomez rozsdanarancs nadrágkosztümben

2020. január 20.
Az idei év legnagyobb trendjével nem lehet mellélőni: Selena Gomez tetőtől talpig a 20. század utolsó évtizedeinek stílusát idézte meg. Még a rúzsárnyalatát is tökéletesen megkomponálta a retró szetthez.

Selena Gomezt New Yorkban kapták lencsevégen a fotósok ebben a különleges, enyhén fényes blézer-pantalló párosban, melyet egy amszterdami márkától a Gauge81-től szerzett be. A csodás színű együtteshez a Victor Glemaud árnyalatban épphogy eltérő kasmírblúzát választotta Selena és Yuul Yie hegyesorrú bőrcsizmával illetve Jenny Bird  retro arany fülbevalókkal tette teljesen tökéletessé a megjelenését.

Idén tovább fog fokozódni a retróláz, ezt pedig Selena is pontosan tudja. A 80-as, 90-es évek sportos viseleteinek újrapörgetése és felújítása után most a kor elegáns viseletei térnek vissza. Idén minden jöhet, ami barnás árnyalatú, nadrágkosztümös, extrém válltöméssel rendelkezik, netán kígyóbőrből van (vagy azt utánozza). Mindehhez a barnás-krémes rúzsárnyalatok dukálnak és a kerek fülbevalók, melyek idén még az eddiginél is retróbbak lesznek: nincs 2020-ban olyan, hogy túl nagy fülklipsz vagy túl nagy karika!

Ha valami hasonló business-lookot szeretnénk kreálni, akkor mindenképpen érdemes a fényes, tökéletesen hátrasimított kontyot ellesni, hiszen minden szettnek professzionális hatást képes eredményezni – ráadásul akkor is tökéletes, ha nincs frissen mosva a hajunk, ugyanis a hajlakktól vagy a pomádétól úgyis fényes lenne a hajtövünk. Arra azonban mindenképpen ügyeljünk, hogy se a kosztümünk anyaga, se a highlighterünk ne legyen túl fényesen csillogó, mert akkor nem üzleti, hanem közönséges lehet az összhatás.

Fotó: Getty Images