Elő a kötényekkel! Jön Selena Gomez főzőshow-ja!

2020. május 13.
Meghódította a slágerlistákat, a szépségipart, a közösségi oldalakon neki van a legtöbb követője a világon, és most Selena Gomez beveszi a konyhát is.

Garantáltan szintet lép a konyhai tudásunk, ha Selena Gomezzel tartunk az énekesnő új főzőshow-jában. Az HBO Maxon a nyár második felétől mutatja meg konyháját a tízrészes sorozatban, amelyben minden epizódban más mesterszakács segédletével főz majd különböző ételeket.

Az ígéretek szerint nem csak új receptekkel lehetünk gazdagabbak: Selena egy kis humort és vidámságot is csempész majd a karantén esetleg egyhangú napjaiba, mivel a 27 éves énekesnő saját bevallása szerint is kezdő szakácsnő. „Ez a laza, vicces, ugyanakkor informatív sorozat megmutatja, hogy a főzés megtanulása amellett, hogy erőfeszítést kíván, rendkívül élvezetes dolog.”

„Sokszor elmondtam már, mennyire szeretem az ételeket. Szerintem legalább százszor feltették már azt a kérdést az interjúk során, hogy mi lennék, ha nem az énekesnői karriert választom. És mindig azt válaszolom, hogy nagyon szívesen lennék séf. Kijelenthetjük, hogy nem tanultam soha, sehol főzni. A legtöbbünkhöz hasonlóan otthon én is főzögetek magamnak és kísérletezgetek a konyhában, ennyi” – mondta Selena Gomez a főzéshez fűződő viszonyáról.

Ha addig is szeretnénk ráhangolódni, vajon milyen lesz Selena Gomezzel főzni, az énekesnő már összerakott egy listát azokról a dalokról, amelyekre a legjobban szeret a konyhában tevékenykedni.

Olvastad már?

Forrás: The Independent
Fotó: Getty Images