Szeptember 3-án startol Selena Gomez vegán sminkmárkája

2020. augusztus 17.
Februárban harangoztuk be nektek először, hogy Selena Gomez is saját szépségmárkával jön ki. Az énekesnő a napokban 186 millió rajongójával osztotta meg, hogy szeptember 3-ától már kaphatóak is a Rare Beauty darabjai.

A koronavírus köztudottan megrengette többek között a szépségpiacot is. Rengeteg márkát nagyon érzékenyen érintett, sok kisebbet pedig be is döntött az idei év karanténidőszaka és az ehhez kapcsolódó korlátozások.

Ennek ellenére érdekes módon egyre másra kapjuk a híreket induló szépségmárkákról, köztük rengeteg híresség saját brandjéről, új kollekciójáról (Alicia Keys, Rihanna, Lady Gaga), de az idei év több YouTube-er és TikTok híresség saját beautyszériáját vagy külön szépségmárkáját is kitermelte.

A vegán és a Clean Beauty szépségápolás rajongóinak, nem mellesleg Selena rajongótáborának fontos hír az egészen sűrű márkaalapítások között a korábban már beharangozott Rare Beauty tényleges elindulása.

Az énekesnő a napokban posztolta 186 milliós követő táborának, hogy szeptember elején érkeznek is az első saját szépségtermékei. “Nagyon izgatott vagyok, hogy végre megoszthatom veletek, hogy a @RareBeauty szeptember 3-án debütál a @Sephora, @SephoraCanada, @SephoraMx és RareBeauty.com-on.” A 28 éves énekesnő azt is elárulta posztjában, hogy imádta megtervezni a márka darabjait, és alig várja, hogy a rajongók is kipróbálhassák. “Remélem ti is annyira szeretni fogjátok, amennyire én!” Bár eredetileg nyári indulást terveztek, az idei év történéseinek fényében már az is nagy szó, hogy szeptemberben el tudnak startolni.

A termékek tervezésénél az egyik fő szempont egyébként a diverzitás volt, ami összhangban áll a márka üzenetével: fogadd el önmagad, és találd meg a szépségét a tökéletlenségeidben is. Némi plusz infó még, hogy az énekesnő a termékek eladásából egy százalékot jótékonysági célokra fordít majd.

Láttad már?

A kegyetlenségmentes, 100 %-ban vegán smink termékek között rúzs és szemhéjpúder biztosan van, ezeket ugyanis az énekesnő már a „Boyfriend” videójában is megcsillantotta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BTS of @SelenaGomez on the set of Boyfriend wearing Rare Beauty. 🌹 #rarebeauty

Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty) által megosztott bejegyzés, Ápr 20., 2020, időpont: 12:24 (PDT időzóna szerint)