Brutálisan ütős körömtrendekkel robbant be az ősz

2020. szeptember 04.
Itt a hűvös idő, megérkezett a koronavírus második hulláma, visszatértünk a nyári szabadságunkról a munka világába... Nem túl jó kilátások, igaz? Talán egy fokkal enyhíteni tudjuk az őszkezdés feszültségét, ha a körmeinken kipróbálunk valami brutálisan ütős körömtrendet. Itt az ideje az otthoni művészkedésnek vagy a manikűrösünk – óvatos – meglátogatásának!

Kifinomult teknőc

Imádjuk szemüvegkeretként, lakásdekorban és egy ideje már körömtrendként is: idén is velünk marad a teknőctarka manikűr, azonban most még kifinomultabbá válik: 2020-ban éppen olyan, mintha egy luxus márványlap került volna a körmeinkre.

View this post on Instagram

Sunday project: tortoise shell nails ✨

A post shared by Tasha James (@theglossier) on

Retró

Az utóbbi években retró a ruhánk, a cipőnk, a kiegészítőink – miért ne lehetne a körmünk is az? A retró manikűröknél előtérbe kerülnek a barnák és a sápadt sárgák, amit a posztmodern hatás elérése érdekében érdemes modernebb körömformával, akár szuperrövid vagy szögletes körömfazonnal is kombinálni. De amint a kép is mutatja, nagyszerűen nyújtja az ujjakat és extranőies hatást kelt a klasszikus hosszú, tökéletesre formázott manikűr is!

Millenium-körmök

A ’70-es, ’80-as, ’90-es évek trendjei után ismét visszatérőben van a millenium évtizedének divatja, amire a körömtrendek is elkezdtek reflektálni. Idén jöhetnek a szaténhatású fények, az olajfoltokat idéző ragyogás és némi unikornisos csillogás is, hogy kellőképpen ellensúlyozhassuk az ősz búskomorságát!

Tintafolt

Az ősz talán legkülönlegesebb újdonsága az ink-blot, azaz a tintafoltszerű minta a körmökön. Minimalista fekete–testszín verzión túl a szivárvány bármely árnyalatával megvalósítható és a létező összes mintával kombinálják. Ha csak most ismerkedünk vele, kezdésként a visszafogottabb verziót ajánljuk!

További manikűr-tippekért kattints IDE!