A luxus csúcsa: a Hermès új, limitált szériás rúzsokkal jött ki

2020. szeptember 23.
Az ikonikus francia divatház korlátozott számú, haute couture tokban érkező rúzzsal fűt be idén ősszel.

Még alig tértünk magunkhoz a Hermès év eleji nagy bejelentésétől, vagyis a Rouge Hermès piacra dobásából, máris itt van egy újabb felvonás, amivel magasabbra emeli a divatmárka a lécet dekorkozmetikumok terén.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Level up. #3featurehues #Fantasticthree #Lightandshades #OrangeBoite #RougeH #RougeCasaque #Hermes #HermesBeauty

Hermès (@hermes) által megosztott bejegyzés, Aug 22., 2020, időpont: 9:00 (PDT időzóna szerint)

Az újratölthető rúzsok sorozata csupán a rajt volt a szépségszektorban, a francia brand eltökélt szándéka ugyanis bővíteni a kínálatot, a hírek szerint meg sem állnak, míg teljes nem lesz a smink- és bőrápolási palettájuk. Ebbe az irányba mutató legújabb lépésük a rúzskínálat bővítése, mégpedig három új izgalmas rúzsárnyalattal. A korlátozott számban piacra dobott trió a pink színskáláról kínál egy tompa, rózsafa színt Rose Ombrè néven, egy élénk naplementét idéző rózsaszínűt Rose Pommette, valamint egy kékes beütésű matt rózsaszínt Rose Nuit néven. A márka cipő- és ékszertervezője, Pierre Hardy tervezete csomagolás nem más, mint a már most klasszikus számba menő Hermès-rúzstokok.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🌟 AVAILABLE NOW! 💄 NEW HERMÈS Lipstick Shades! 😱 Do you think I have some self control?😏 … 🛍 👉 SHOP LINK IN BIO 🙏🏻💖 —- Yes both Satin and Matte are some of my very favorite formula! 😘 #heyitsjackeline @heyitsjackeline 💋. . . . #hermeslipstick #hermesbeauty #hermeslipsticks #beautyyoutuber #hermeslover #hermeslovers #hermès #hermeslove #lipstickcollection #instabeauty #inssta_makeup #inssta_beauty #instamakeup #luxurymakeup #newmakeup #makeup #beautyblogger #makeupaddict #bblogger #beautybloggers #hermés #luxurylipstick #luxurylifestyle #lipstickaddict #lipstick💄 #instamakeuplovers #instalipstick #hermès @hermes #wakeupandmakeup

𝐇𝐄𝐘 𝐈𝐓’𝐒 𝐉𝐀𝐂𝐊𝐄𝐋𝐈𝐍𝐄 (@heyitsjackeline) által megosztott bejegyzés, Szept 21., 2020, időpont: 4:37 (PDT időzóna szerint)


A rúzsok világában is különlegesnek számító dizájnt kapott tokokról a dizájner azt nyilatkozta még februárban, hogy „a nők nőies, tiszta, egyszerű lényét próbálta elkapni általuk” olyan rúzsoutfitet létrehozva, amely imádnivaló, és kiállja az idő próbáját.

A három limitált kiadású rúzsárnyalatról egyelőre részletesebb információk nincsenek, de az biztos, hogy az ősz világos és a tél sötétebb árnyalatainak átmenetét igyekeztek a márka tervezői megidézni általuk.

Olvastad már?