Öt rémesen egyszerű smink halloweenra egyenesen a YouTube-ról

2020. október 27.
Nem szükséges egy vagyont költenünk minden beöltözős buli előtt azért, hogy jól nézzünk ki. Felesleges évente új jelmezt vennünk, amit aztán soha többet nem veszünk fel – fektessük pénzünket inkább minőségi sminkekbe, amelyeknek később is hasznát fogjuk venni. Öt YouTuber most megmutatja, hogyan készítsünk kreatív halloweenkosztümöt a lehető legegyszerűbb módon.

A fekete özvegy

A beauty- és fashiontartalmakat gyártó, Roxxaurus néven alkotó YouTuber most megmutatja, hogy mitől döglik a légy. A szexi pókasszonysmink nem kíván mást, csak egy jó minőségű fekete festéket – ami akár szemhéjfesték is lehet –, fekete szemceruzát, ecsetet, illetve egy fekete és egy fehér tust. A videó segítségével lépésről lépésre festhetjük fel arcunkra nyolclábú barátainkat, mellé pedig készítsünk tökéletes füstös szemeket a drámai hatás érdekében.

Eufórikus fények

Ezt a trendet (smink)függőknek kötelező kipróbálni legalább egyszer. A népszerű Eufória című sorozat inspirálta sminkek nagyot mennek most a beöltözős bulikon. Akár last minute ötletnek is tökéletes, hiszen egyszerű, de mégis glamúros hatást kelt. A bőrtípusunknak megfelelő hidratálás után készítsük elő az arcunkat primerrel, alapozóval és korrektorral, majd kontúrozzunk bronzosító segítségével. Most végre hasznát vehetjük a palettáink legcsillogóbb elemeinek is, amik az év nagy részében kevés figyelmet élveztek – ne fogjuk vissza magunkat!

(Így) forduljunk fel

NikkieTutorials elhozta nekünk a lehető legegyszerűbb, de mégis ijesztő sminkvideó útmutatóját. Készítsük el a kedvenc sminkünket egy kis csavarral: az egyik szemünkön fejjel lefelé! Nincs hozzá szükségünk semmilyen különösebb vagy drágább eszközre, mindössze egy kitűnően fedő alapozóra. Vegyük fel hozzá a kedvenc outfitünket, és ne aggódjunk, így is elég hátborzongató élményt fogunk okozni a parti résztvevőinek.

Borzalmasan szexi

A koponya kétségtelenül minden idők legnépszerűbb halloweeni sminkje, hiszen nem lőhetünk vele mellé. Létezik belőle bonyolultabb, ijesztőbb és cukibb változat is, a sminkmester Chrisspy lookja pedig amilyen szexi, annyira pofonegyszerű is. Nem igényel sem különösebb szaktudást, sem speciális kiegészítőt: elég hozzá az otthon fellelhető szeméjpúdereinket használnunk.

A Billie Eilish-look

Úgy tűnik, hogy a népszerű énekesnő nemcsak a zeneipart robbantotta fel, hanem a divat és a makeup világába is betört. Ehhez a kosztümhöz nem szükséges, hogy művért is tartalmazzon a sminkkészletünk: fekete szemhéjpúder és egy kis víz segítségével egyszerűen lemásolhatjuk ezt a Billie inspirálta lookot. Ha tökéletes hatást szeretnénk elérni, akkor szerezzünk be fekete kontaktlencsét, de ne aggódjunk, mert anélkül is elég rémisztő lesz a végeredmény.

Forrás: Harper’s Bazaar

Olvass tovább!