3+1 borzongatóan jó szépségcucc halloweenre

2020. október 26.
Ha a social distancing nevében idén nem is jutunk el halloweeni partiba, azért otthon kényeztethetjük magunkat egy denevéres fürdőbombával vagy sütőtökös testvajjal – vagy éppen kifesthetjük magunkat ütős ünnepi szemhéjpalettával is!

I Heart Revolution Halloween Chocolate

Megvan, mivel fogod kifesteni magad a halloweeni (online) bulira! A Revolution neonzöld palettájában gyönyörűbbnél gyönyörűbb, erőteljes szemhéjfestékek rejlenek, amelyekkel pofonegyszerű bibircsókos boszorkányt, mexikói csontvázat vagy éppen vérző szájú Frida Kahlót kreálni magunkból.

Ár: 4500 Ft

 

Lush Bat Art fürdőbomba

Minden évben izgatottan várjuk a Lush halloweeni újdonságait. Az idei egyik kedvencünk a Bat Art denevéres fürdőbomba, ami sötétlila habot csinál, pont olyat, mintha egy boszorkány üstjébe ültünk volna. Ráadásul az apró denevér rozmaringos-zsályás illata is megadja a badass alaphangulatot.

Ár: 1990 Ft

The Body Shop Vanilla Pumpkin tusfürdő

A halloweenre és az őszi szezonra a brit márka idén egy komplett sütőtökös sorozattal hangolt, amelyen kicsit csavartak is egyet. Az ősz illatait megidéző hármas (tusfürdő, kézkrém, testvaj) csomagolásának dizájnja egészen extra: a közép- és dél-amerikai ünnep, a halloweennel szépen rezonáló Dia de los Muertos ihlette! A mi kedvencünk a madagaszkári vanília, a meleg sütőtök, a tonkabab és mogyoró illatát hozó kollekcióból a gazdagon habzó tusfürdő, amelyben a cseppnyi juharszirup tényleg feldobja még a legborongósabban induló napokat is.

Ár: 1990 Ft

The Body Shop Vanilla Pumpkin tusfürdő

+ 1 kedvenc

Sephora Pumpkin Body Butter

A Sephora Pumpkin Spice kollekcióval erősítette az idei őszi szezont. A tökkivonatos testvaja szuperpraktikus csomagolást kapott: olyan a kis tubus, mint egy duci sütőtök, apró kiszerelésének köszönhetően pedig biztosan nem fog ránk romlani a maradék, és a táskánkban lévő neszesszerben is észrevétlenül megbújik majd.

Ár: 6 €

 

 

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images