Ezek voltak a Kardashian-család legőrültebb halloweeni jelmezei

2020. október 21.
Kevesen veszik annyira komolyan a jelmezeket, és ünneplik akkora átéléssel halloweent, mint a Kardashian-Jenner család nőtagjai. Összegyűjtöttük a leglátványosabb, legőrültebb, legaprólékosabban kidolgozott öltözékeiket, amikkel az évek során megajándékozták közönségüket.

Már mindennek öltözött halloween alkalmából Kim Kardashian-West az elmúlt évek során – a Batman Méregcsókjától az óriási bogáron át a Kőkorszaki szakik Irmájáig. Ám a család többi tagja sem marad le tőle.

Kim Kardashian mint Méregcsók

kardashian-csalad-halloween-jelmez-kim-meregcsok

A SKIMS alapítója szinte felismerhetetlen 2011-es jelmezében, amikor Batman egyik főellenségének, Méregcsóknak öltözött egy halloweeni partira. A vörös hajú, zöld miniruhás öltözet inkább a szexi vonalat erősíti, kevésbé a félelmetes-vicces jelmezek közé sorolható.

A Kardashian-Jenner család szereti a sellőket

A következő évben, 2012-ben érezte úgy Kim Kardashian, hogy szőke hajú sellőként kell megjelennie október 31-én.

kardashian-csalad-halloween-jelmez

Nem tudjuk, hogy húga, Kyle Jenner vajon nővére pár évvel ezelőtti jelmezéből merített-e ihletet, vagy kislánya, Stormi kedvenc rajzfilmje az Ariel, a kis hableány, mindenesetre ő tavaly öltözött sellőnek. 

Kim Kardashian mint Kim Kardashian

A reality hősnő időről időre megvillantja a humorérzékét is dús idomai mellett. 2015-ben saját korábbi, nagy vihart kavaró MET-gálás öltözékéből csinált viccet. 2013-ban egy Givenchy által tervezett, virágos kismama estélyiben jelent meg a gálán. Az emberek pedig nem hagyták szó nélkül: elég sértő hangnemben élcelődtek Kim Kardashian megjelenésén, virágos kanapéhoz hasonlítva az estélyit. Kim Kardashian később el is sírta magát.

kardashian-csalad-halloween-jelmez-kim-givenchy

Két évvel később, mintegy válaszként a kritikus hangokra, ismét felvette a ruhát, ezúttal halloweenra. Instagramján is megosztotta a képet, mellé pedig azt írta: „Azt hiszem, sikeresen abszolváltam a Kim K jelmezt!”

Khloe Kardashian szereti a szuperhősfilmeket

View this post on Instagram

STORM

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Akár a Marvel filmjében is szerepelhetett volna Khloe Kardashian, olyan jól sikerült pár évvel ezelőtti Vihar jelmeze. Még kontaktlencsével is kiegészítette a tökéletes hatás kedvéért. 

Khloe Kardashian a Trónok harcát is szerette

2017-ben biztosan a Trónok harca ihlette a halloweeni jelmezek nagy részét. Khloe Kardashian is bebizonyította, hogy igazi rajongó. Tristan Thompson kosárlabdázóval, akkori szerelmével változtak át Daenerys Targaryenné és Khal Drogóvá. 

Kendall Jenner kedvence a Pindúr pandúrok

kardashian-csalad-halloween-jelmez-kendall-jenner

Nem egy az egyben másolta le Kendall Jenner a Pindúr pandúrok című rajzfilm karakterének öltözékét, némi szexi csavart vitt Csuporka karakterébe. Érdekesség, hogy Hailey Bieber is jelen volt ugyanezen a partin – ha jól megfigyeljük, a háttérben épp kiszáll az autóból ő is –, és a rajzfilmsorozat másik karakterének, Puszedlinek öltözött 2017-ben.

A modell maradt a filmeknél

kardashian-csalad-halloween-jelmez-kendall-jenner

Kendall Jenner 2018-ban is maradt a filmeknél, ám teljesen más jellegű alkotásokra nyergelt át. Az Austin Powers inspirálta a következő évben a modell halloweeni jelmezét – hatalmas szőke parókával, rózsaszín baby dollban és tollas magassarkú papuccsal.

A Kardashian West-család bogárjelmezei

Kétségtelenül a halloweeni jelmezverseny nyertese Kim Kardashian és családja 2019-es átlényegülése bogárcsaláddá. A gyerekek és Kanye West is gusztustalan rovarbőrbe bújt, ráadásul a képaláírás szerint Kim öltözéke világított, Kanye jelmeze pedig mozgott. Nem tudjuk, idén képesek lehetnek-e ezt felülmúlni, de kíváncsian várjuk.

Olvastad már?

Fotó: Getty Images, Instagram