Duóban készül egy körömlakk- és egy gumicukormárka a halloweenre

2020. szeptember 16.
Még színesebbé és szívdobogtatóbbá kívánja tenni az egyik legmenőbb amerikai körömlakkmárka a halloweent a gyerekeknek – és talán a felnőtteknek is. Insta-Dri néven vezetnek be hamarosan egy félelmetesen cuki körömkollekciót.

A Sally Hansen a Sour Patch Kids gumicukormárkával együttműködve talált ki egy egészen kreatív „duettet” az idei halloweenszezonra. A tengerentúli gyerekek egyik kedvenc savanyúcukorbrandje ebben az esetben a múzsa szerepét öltötte magára. A limitált kiadású, 60 másodperc alatt száradó Sally Hansen Insta-Dri X Sour Patch Kids kollekció hét árnyalatát ugyanis egytől-egyig a Sour Patch Kids zacskókban megbújó, legnépszerűbb ízű gumicukrok ihlettek, így csupa színes, merész árnyalatra készülhetünk.


A körömlakkmárka háza táján is nagyon büszkék az új halloweeni sorozatra, kiemelve, hogy mennyire jó érzés számukra a szórakozást és játékosságot képviselő édességmárkával való közös, kreatív és igen látványos projekt.

Láttad már?

Celia Tombalakian, a Sally Hansen globális marketing alelnöke azt nyilatkozta a kollekcióról, hogy „korlátozott példányszámú lesz és a Sour Patch Kids jellegzetes élénk színeit kelti életre a legkeresettebb, Insta-Dri körömlakk-formulánkban”. A „kísérteties”, gyorsan száradó árnyalatok (6 dolláros áron) éppen időben, még a halloween előtt érkeznek majd a polcokra.

A limitált kiadású Sally Hansen Insta-Dri X Sour Patch Kids kollekció a következő hét árnyalatot tartalmazza majd:

R.I.P-urple, merész lila;
Un-red, vérvörös;
Pump-kid, neonnarancs;
Hallogreen, élénkzöld;
Ghouls Night Out, krémesen fekete árnyalat;
First Sour, Then Sweet, savanyú-édes áttetsző körömlakk fehér cukorcsillámmal;
Boo-lue, kalandos kék.

Olvass tovább!