Netflix-sorozat miatt tér vissza a kifelé szárított frizura?

2020. november 25.
Nem csak a sakkhoz hozhatja meg a kedvünket a The Queen's Gambit, azaz magyarul a Vezércsel című új Netflix-sorozat: hatására a divat is elkezdett visszanyúlni az amerikai aranykor, a '60-as évek tükörsimára formázott, tökéletesen kifelé szárított frizurái felé. 

Néhány hónapja még teljesen indokolatlannak tartottuk volna a kifelé szárított frizurákat a közösségi médiában, a Vezércsel óta viszont nem tudjuk másnak betudni a trend visszatérését, mint kedvenc sakkmesterünknek, Beth Harmonnak.

Harmon minden verseny előtt gondosan elkészíttette a frizuráját, az ikonikus vörös, tökéletesen vágott frizurához pedig remekül mutatott a kifelé szárítás is, nem csak a pontos hullámok. Ha mi is kipróbálnánk ezt a trendet, vagy egy nagy körkefe segítségével tudjuk kifelé szárítani a hajunkat, vagy tűzzük fel a hajat, majd vékony sorokat leválasztva vastagabb hajgöndörítő vassal érjük el a kívánt hatást. A végén fésüljük össze a rétegeket, és ne felejtsük fixálni a frizurát!

A sztárok közül többen is felfedezték maguknak a kifelé szárítás retró szépségét, Ariana Grande, Jennifer Lopez és Kim Kardashian is klasszikus, magas lófarokba kötött haján próbálta ki a különös, újjáéledő trendet. Kifejezetten hiányoljuk viszont a short vagy longbob frizurák kifelé szárítását, ahogyan a sorozatban is láttuk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés

Olvass tovább!