A pénztárcabarát hajszínező, ami mindenki kedvence idén

2020. november 14.
Kicsit feldobnád a megjelenésedet, de nem szeretnél drasztikus változást, és havonta új időpontot foglalni a fodrászhoz? Akkor ez az új trend neked való!

A hajtrendek jönnek és mennek, de a könnyen kezelhető és fenntartható frizurák úgy tűnik, örök kedvenceink maradnak. Ha te is a minimalista vonalon mozogsz, ami a fodrászati költségeket és a fodrászszékben eltöltött időt illeti, a Money Piece név alatt futó trend neked való lehet. A fodrászok új, népszerű hajszínező módszere ugyanis (ahogy arra a neve is, a „pénzdarab” utal) tényleg „kedvező áron” biztosít újszerű megjelenést.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

It’s the money piece for me … @carlyannrd #moneypiece

Jess Goldstein (@jessgoldhairmakeup) által megosztott bejegyzés, Okt 31., 2020, időpont: 11:12 (PDT időzóna szerint)

De lássuk, miről is van szó pontosan. A Money Piece balayage festési technikával készül, azonban az egész hajkorona helyett itt csak az arcot keretező tincseket emelik ki, mégpedig világosítással az eljárás során. Ha sötét a hajad, az új trend nagyszerű lehetőség arra, hogy világosabb legyen az összhatás a frizurád esetében, mindezt anélkül, hogy károsítanád a hajad állapotát. A kiemelés ugyanakkor soha nem lehet feltűnő, a festett tincsek két-három árnyalattal világosabbak, mint a haj többi része, hiszen így már észlelhető a kontraszt, de még természetes hatású az eredmény.

Olvastad már?

A Money Piece tényleg igazi jolly joker hajfronton: körülbelül 30-40 perc alatt készül el, és lenövés után is természetes hatású marad, ezért nem kell havonta hajtőfestés miatt fodrászhoz menni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Love this lived-in color and blunt bob ✨

Alexa Frank (@alexacolormyhair) által megosztott bejegyzés, Szept 24., 2020, időpont: 7:57 (PDT időzóna szerint)

Szöveg: Veres Renáta Fotó: Instagram

Olvass tovább!