Jövőre a világ összes hullámcsatját is a hajunkba tűzhetjük, akkor sem esünk túlzásba

2020. november 16.
A nagy, retró hajgumik és csatok trendje után már megbarátkoztunk ezek halmozásával is, 2021-ben viszont eggyel még továbblép a divat: most már egész hullámcsatkészleteket is belenyomhatunk a hajunkba kiegészítő gyanánt! 

Itt az idő, hogy a kiegészítőinket a hajunkban viseljük! Olcsó, praktikus trendről van szó, hiszen elég csak egy csomag jobb minőségű hullámcsatot vagy hajtűt beszerezni hozzá, és nemcsak szupertrendinek fogunk számítani, de a szél sem fogja tönkretenni a frizuránkat. Válasszunk hozzá színben megegyező vagy hasonló órát, fülbevalót a teljes harmónia kedvéért.

1. Szupersikkes kontyok

A hátrafésült, szoros kontyoknak hatalmas barátja lesz az új trend, segítségével nem kell rövid időközönként helyére igazítanunk a rakoncátlan hajtincseinket. Ráadásul unalmas sem lesz a kontyunk: válasszunk olyan hajbavalókat, amikkel végig tudjuk rakni a hajkontúrunkat!

2. Hátrafésült hajzuhatag

Igen, még a legegyszerűbb vasalt hajat is képes feldobni egy sornyi csat! Választhatunk ugyanolyanokat vagy különbözőeket is: ha utóbbira voksolunk, akkor azért nem árt valami koncepciót vinni az összeállításba, de egyébként csak a képzeletünk szab határt a csatozásnak. Persze érdemes a fejformánkhoz leginkább illő helyen elválasztani a hajat, és úgy teletűzni csattal, hogy a legjobban kiemelje a vonásainkat.

3. Hajpánt helyett

Igazán bevállalósok akár a hajpánt vonalát is végigtűzhetik hullámcsatokkal. Legyen feltűnő, szélesebb hullámcsat, vagy visszafogott, a lesimított haj vonalába olvadó változat – szinte mindegy, bármelyiket is választjuk, mi leszünk az este sztárjai!

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!