Ötlépéses szépségrutin, ami nélkül Hailey Bieber nem hagyja el a házat

2020. december 07.
Justin Bieber modellfelesége saját Instagram-oldalán osztotta meg bő 30 millió fős követőtáborával, mi is az az 5 musthave beautytermék, amelyek bevetése nélkül ki sem teszi a lábát otthonról.

A 24 éves modell, Hailey Bieber egyik fő szexepilje, vagyis mára inkább a védjegye, a hibátlan, természetes bőrképe. Ragyogó, tiszta és hibátlan, legyen szó nagy eséllyel retusált kampányképekről vagy éppen spontán lesifotóról. Bár a természet is bőkezű volt Justin Bieber nejével szép bőr téren, saját bevallása szerint sokat is tesz azért, hogy az arcbőre mindig makulátlan legyen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés

Reggeli bőrápolási rutinját nemrég az Instagram-profilján is megosztotta egy sztoriban. Ebből kiderült, hogy a modell ébredés után egy 10 perces hidratálómaszkkal indítja a napot – párhuzamosan egy szem alatti pakolással. A pakolások bevetése után következik egy peptidszérum, illetve nyomában egy hidratáló niacinamidszérum, és egy finom rétegben felvitt hidratáló. Befejezésként nála is a napvédelem az utolsó lépés, még a téli hónapokban is – igaz, Hollywoodban jóval több napsütés teszi mindezt még inkább nélkülözhetetlenné.

Olvastad már?

Hailey, aki korábban azt nyilatkozta, a bőrére az óceán vize van mindig a leglátványosabb hatással, azt is elárulta, hogy a karanténidőszak a bőrápolásban való elmélyülés ideje volt számára. „Belülről igyekszem biztosítani a bőröm ragyogását” – tette hozzá, elismerve, hogy egyre fontosabb számára, mit visz be a szervezetébe amellett, hogy kívülről mivel táplálja.

Hailey Biebier

Fotó: Instagram, @haileybieber