Jennifer Lopez sminkese kikotyogta a sztár titkait

2020. október 05.
Az énekesnő szépségének titka nyilvánvalóan nem csak a profi sminkben rejlik. De tény, hogy makeup téren is magasra teszi a lécet… A Wall Street pillangóinak sztárjának a sminkese nemrég pontos részleteket osztott meg arról, hogyan is hozza csúcsformába Jennifer Lopezt.

Jennifer Lopezt tényleg csak hibátlanul láthatjuk megjelenni, legyen szó akár egy edzés utáni, kontyos, laza külsőről, vagy éppen egy kampányfotózás előtti szelfiről. A jelek szerint megöregedni képtelen sztár állítólag fanatikus az egészség és a wellness terén, a sminkekben pedig ugyancsak maximalista, ami a minőséget és a végeredményt illeti. Bár 51 éves, olyan, mintha a ’90-es években megállt volna esetében az idő múlása, amit ő maga a szigorú szépségápolási rutinja számlájára ír.

Egészséges étrenddel, rendszeres, kőkemény testmozgással és elegendő alvással tartja magát formában, de az Us Weeklynek azt nyilatkozta, „nem iszik, nem dohányzik, és a koffein is tiltólistás nála”. „Az első számú tippem az, hogy mindig aludjunk eleget. Nem is tudom ezt eléggé hangsúlyozni” – mesélte ezt már egy amerikai divatlapnak, hozzátéve, hogy a cél a napi 9-10 óra alvás, de a minimum nála a 8.

Láttad már?

 

A pletykák szerint a bőrét a La Mer luxuskrémjeivel tartja ilyen formában, ám ő maga csak a celebfavorit Dr. Hauschka Rose nappali krémjének rendszeres használatát ismerte el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

One of my fav looks💫 @jlo #PaTiLonely #makeupbymaryphillips @chrisappleton1 @robzangardi @marielhaenn

Mary Phillips (@maryphillips) által megosztott bejegyzés, Szept 25., 2020, időpont: 10:27 (PDT időzóna szerint)

Aktuális sminkkedvencek

Mary Phillips sminkmesternek és Jennifer Lopeznek komoly múltjuk van, rengeteg lenyűgöző mak up színesíti közös történetüket. A többek között Kendall Jennerrel, Bella Hadiddal, Chrissy Teigennel és Hailey Bieberrel is együtt dolgozó makeup artist nemrég részletes betekintést engedett az énekesnő bevált sminkes kedvenceibe, köztük a Rihanna által alapított Fenty Beauty és a Kim Kardashian neve alatt futó KKW Beauty termékekről, de persze jó pár cult-beauty és közismert luxusmakeup is szerepel a listában.

Phillips a J. Lo és Maluma új, Pa Ti + Lonely videójához használt teljes makeuplistát megosztotta az Instagramon.

Szemhéj
@tomford szemhéjpúder-paletta, Mink Mirage
@patmcgrathreal Permagel Ultra Glide szemceruza, BLK Coffee
@tweezerman szempillagöndörítő
@armanibeauty Eyes to Kill szempillaspirál

Szemöldök
@anastasiabeverlyhills Brow Wiz szemöldökceruza, Caramel
@anastasiabeverlyhills szemöldökzselé

Orca
@iconic.london Sheer Blush, Fresh Faced
@iconic.london Illuminator

Ajkak
@victoriabeckhambeauty szájceruza, 3
@kkwbeauty Nude Creme rúzs, Nude 2
@fentybeauty Gloss Bomb in Fenty Glow

Olvass tovább!