Félresikerült orrplasztikájáról vallott Priyanka Chopra

2021. február 16.
India legkeresettebb színésznője bevallotta, miért változott meg ennyire az arca.

Priyanka Chopra Jonas a 2000-es években feküdt kés alá, nem sokkal azután, hogy Miss World 2000 lett – majd összeszedett egy fertőzést. „Nehezen lélegeztem, ami egy asztmás ember számára nem könnyű” – írta Unfinished című könyvében a 38 éves színésznő, akit annyira kínoztak a tünetek, hogy orvoshoz fordult.

priyanka chopra

Priyanka Chopra 2000-ben mint Miss World

Orrüregében egy polipot találtak, amit műtéti úton el kellett távolítani. Bár a beavatkozás rutinműtétnek számított, az ő esetében nem úgy végződött, ahogy szerette volna: a polip eltávolítása közben véletlenül megsérült az orrnyereg is, aminek következtében az orrhíd összeomlott. „Amikor eltávolították a kötést, és az orrom állapotára fény derült, én és az édesanyám sokkot kaptunk. Az orrom eltűnt, az arcom pedig teljesen másképp festett. Nem én voltam többé” – mondta a színésznő, aki nagyon el volt keseredve az új külseje miatt.

priyanka chopra

Priyanka Chopra ma

„Minden egyes alkalommal, amikor belenéztem a tükörbe, egy idegen nézett vissza rám, és nem hittem benne, hogy valaha visszanyerem önmagam, az önbizalmam” – vallotta be a szépségkirálynő, akinek helyzetét tovább súlyosbította a hirtelen jött hírnév. A média hamar rátapasztotta a Plastic Chopra nevet, ami az egész karrierjére rányomta bélyegét. Természetesen a félresikerült műtét után megannyi korrekciós beavatkozást bevállalt, de csak most érzi úgy, hogy valamennyire normalizálódott a helyzet.

Míg éveken át teljesen idegennek látta új arcát, mára valamelyest megszokta és elfogadta azt. „Amikor belenézek a tükörbe, már nem lepődöm meg annyira, megbékéltem a némileg más önmagammal. Ez az én arcom. Ez az én testem. Lehet, hogy nem vagyok tökéletes, de önmagam vagyok.”

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!