Az indiai Nidhi Sunil lett a szépségmárka új nagykövete

2021. március 02.
A L’Oréal Paris egy újabb izgalmas taggal bővíti a csapatát, az indiai származású Nidhi Sunil jogász, modell, filantróp lett a brand új arca.

A most 31 éves híresség eredetileg jogi pályára készült, környezetvédelmi szakjogászként dolgozott, amikor elkezdett színészkedni és modellkedni. (A Vogue India az év modelljének választotta). Nidhi Sunil ma országa egyik legbefolyásosabb fiatal híressége, aki nemcsak a címlapokról mosolyog az emberekre, de többek között az Invisible Girl Project szóvivője és tanácsadója, ami a nők ellen elkövetett szisztematikus gyilkosságok és a csecsemőgyilkosságok felszámolásán dolgozik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nidhi Sunil (@nidhisunil) által megosztott bejegyzés

„Őrület. Nem számítottam rá. A L’Oréal többi indiai nagykövete csupa A-listás bollywoodi színésznő. Azt hiszem, korábban nem volt olyan nagykövete a márkának, aki modell, és az átlagosnál barnább a bőre” – nyilatkozta a híresség, aki hozzátette, örül a lehetőségnek, hiszen ezzel a felkéréssel az általa felkarolt ügyek is nagyobb visszhangot kaphatnak. Fontosnak tartja például a bőrszín kérdését, ami legutóbb a bőrfehérítő kozmetikumok kapcsán kavart nagy port világszerte. A nagykövet bízik benne, hogy új szerepében is folytathatja majd a diskurzust, hiszen mindenkit arra szeretne ösztönözni, hogy más szemszögből tekintsen önmagára, a bőre színére – és gondolkodjon el azon, mennyire nincs rendjén az, amikor mások akarják megmondani, hogyan kellene kinéznünk. „Számomra a szépség az, amikor az embernek van saját hangja és helye ebben a világba. Minden ember története méltó rá, hogy meghallgassák. Az értékünket a születésünk pillanatában kapjuk.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nidhi Sunil (@nidhisunil) által megosztott bejegyzés

Forrás: The Cut Fotó: Instagram/Nidhi Sunil

Olvasd el ezt is!