A L’Oréal Magyarország is beszáll a koronavírus elleni küzdelembe

2020. április 11.
A L'Oréal Magyarország nagyszabású szolidaritási tervet dolgozott ki a közösségek és a COVID-19 járvány elleni küzdelem támogatásáért. Több mint 20 000 terméket, többek között alkoholos kéztisztító géleket adományoz a kórházak, a gyógyszertárak, a hipermarketek, a szupermarketek és a drogériák számára.

A vállalat által Magyarországon végrehajtott intézkedések egy szélesebb körű szolidaritási program részét képezik, amelyről már korábban is beszámoltunk, de most jöjjenek a részletek arról, mi mindent is valósít meg a L’Oréal Csoport Európában a koronavírus elleni küzdelem támogatásaként.

A L’Oréal Magyarország intézkedései a következők:

– Szolidaritás az egészségügy, a gyógyszertárak, a hipermarketek, a szupermarketek és a drogériák személyzetével: a L’Oréal gyárak már megkezdték az alkoholos kéztisztító gélek gyártását a La Roche-Posay, a Garnier és a L’Oréal Paris márkanevek alatt. A L’Oréal az elkövetkezendő hetekben több mint 20 000 darab alkoholos kéztisztító gélt adományoz az orvosoknak, a gyógyszerészeknek és a kiskereskedőknek Magyarországon;
– Szolidaritás a frontvonalbeli egészségügyi személyzettel a jelenlegi helyzetben: mivel fontos, hogy segítsük a mostani szélsőséges munkakörülményekkel – mint például a kézfertőtlenítő gélek és az arcmaszkok sűrű használatától kiszáradt bőr – szembesülő egészségügyi személyzetet, a L’Oréal bőrápolási (kézápoló és arcápoló) termékeket adományoz kórházak és más egészségügyi intézmények részére szerte az országban;
– Szolidaritás a rászorulókkal szemben: a L’Oréal Magyarország személyes higiéniai termékeket adományoz a kiszolgáltatott személyeket támogató szervezeteknek.

Brigitte Streller, a L’Oréal Magyarország ügyvezető igazgatója hozzáteszi: „Szeretnénk szolidaritást mutatni a rendkívüli válsághelyzetben lévő helyi közösségeinkkel szemben, valamint hálánkat és támogatásunkat szeretnénk kifejezni mindazoknak, akik rendkívüli lépéseket tesznek a járvány leküzdéséért. Úgy gondolom, hogy felelősek vagyunk azért, hogy hozzájáruljunk a közös erőfeszítésekhez, és büszke vagyok csapataink rugalmasságára és arra, ahogyan mozgósították erőiket, hogy bekapcsolódhassanak és részt vállalhassanak ebben a példa nélküli időszakban.”

Olvastad már?