Ezek Brooklyn Beckham menyasszonyának szépségtitkai

2021. április 22.
Victoria Beckham jövendőbeli menye, Nicola Peltz színésznő megmutatta, hogyan ápolja bőrét, és hogyan készíti el gyönyörű cicaszemeit.

Nicola Peltz napi szépségápolási rutinja meglehetősen hosszú, viszont vitathatatlan, hogy a színésznő bőre gyönyörű – így ha minden lépést nem is másolunk le, néhányat nem árt megfogadni.

Szépségápolási rituáléjának része a pattanás elleni tapasz, amit éjszakára helyez fel. Reggel arctisztítással indít, majd szemmaszkot helyez fel, ami szerinte sokkal hatásosabb akkor, ha a fagyasztóból vesszük elő. Miközben a tapaszok a szem alatt hatnak, Victoria Beckham nevével fémjelzett szérumot és hidratálót visz fel. Ezt követi egy réteg primer, egy éjszakai ajakmaszk – végül egy színezett fényvédő. Nicola Peltz komolyan veszi édesanyja tanácsát, a napot messze elkerüli.

Az alapozáshoz nagyon kevés, de jól fedő alapozót használ. Cicaszemeit tartós zselés szemhéjtussal rajzolja meg, amit ha elront, micellás vízzel korrigálja. Szemöldökét szemöldökzselével formázza szabályosra. Ezt követi egy kis pirosító, szemhéjpúder, és visszafogottan egy kevéske matt púder, végül highlighter és bronzosító. Ajkai hangsúlyozására ajakfényt használ.

Nézd meg, hogyan készül Nicola Peltz visszafogott, de mégis ragyogó sminkje!

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!