Victoria Beckham arany arcprimerje aranyáron van

2020. június 19.
Talán már senkinek sem újdonság, hogy az egykor énekesnőként számontartott divatmogul pár éve igyekszik betörni a szépségápolás világába is. Legújabb termékét, egy aranyfényű primert 54 ezer forintos áron szerezhetjük be.

Victoria a selymes, aranyfényű arcápoló újdonságát az Instagram-követőinek is bemutatta a napokban. A négygyerekes anyuka külön tutorialt szentelt az egyébként 140 £-ba, vagyis mintegy 54 000 Ft-ba kerülő primernek, amely Cell Rejuvenating Priming Moisturizer néven fut.

A legnagyobb sikereit eddig divat téren elérő Victoria az utóbbi időkben egyre nagyobb erővel veti bele magát a szépségápolás világába. Tény, hogy a divatcégét érintő, jelentős veszteségekről beszámoló hírek után üdítő arról hallani, hogy milyen újabb és újabb termékekkel igyekszik komoly konkurenciát állítani a csúcskategóriás arckrémeknek és sminkszereknek.


Tudományos háttér

A neve alatt futó beautyvonalra köztudottan nagyon büszke, az aktuális újdonságait előszeretettel osztja meg, és mutatja be a legmélyebb részletességig az Instagram-profilján. Nincs ez máshogy most sem, a bőrmegújítás terén szuper hatékonynak tartott új primer esetében sem. A 46 éves sztár a megosztott videóban azt is elárulta a fényes hatású, tápláló primerrel kapcsolatban, hogy különösen hasznos a hosszú karantén időszak után. „Aranyló fényben játszik, ami szerintem remek. Csodálatos ragyogást és fényt biztosít az arcnak” – mondta el a videóban az új büszkeségéről Victoria. Ennek formuláját – ahogyan a korábbi luxusszérumét és a sima primerét – szintén a híres német orvos-biológussal, Augustinus Baderrel együttműködve fejlesztette ki.

Láttad már?