Miami ihlette Victoria Beckham legújabb szupersikkes kollekcióját

2021. február 15.
Victoria Beckham, Ulla Johnson és Prabal Gurung: mutatjuk az idei év legizgalmasabb ready to wear kollekcióit.

Victoria Beckham

Victoria Beckham 2021-es kollekciója Miamiban „született”, a dizájner férjének, David Beckhamnek ugyanis itt van focicsapata. „Ahogy az emberek itt öltözködnek, az teljesen más, mint amit eddig ismertem. Egyszerűen fantasztikus ez a kevesebb több megközelítés” – nyilatkozta a sztártervező, akinek legfrissebb kollekciójában törvényszerűen visszaköszön a Miami-életérzés. „Én olyan ruhákat árulok, amiket az emberek hordani szeretnének – és amiket hordani is tudnak” – tette hozzá a csodás anyós hírében álló Victoria Beckham.

Nézd meg videón a legújabb Victoria Beckham kollekciót!

Ulla Johnson

A New York-i tervező, aki fenntartható munkáiról és gazdag kézimunkáiról lett igazán híres, nagyszabású 2021-es kollekcióját a Lincoln Centerben mutatta be, és bár az esemény nézők nélkül zajlott, a végeredmény így is lélegzetelállító lett. A ‘70-es, ‘80-as éveket idéző kollekció ereje a tervező optimizmusában rejlik, aki nemcsak az új amerikai elnöknek örül, de hisz a Covid-vakcina erejében is, ami hamarosan elhozza nekünk a szabadságot – azt a szabadságot, amiben újra lehet elegánsan öltözködni.

Nézd meg videón a 2021-es őszi–téli Ulla Johnson kollekciót!

Prabal Gurung

Bár Prabal Gurung tavaly február óta nem mutatott be új kollekciót, ez nem azt jelenti, hogy felhagyott volna a tervezéssel. A karantén ellenére néha kerékpárra ült, és New York belvárosában tekert: az Upper West Side-tól a Sheridan térig olyan szcénákban botlott, amik konzerválták az optimizmusát. Üde és boldog transz- és drag művészekkel találkozott, akik a ‘80-as évek ruháiban táncoltak. „Az örömük és reményük arra emlékeztetett, hogy miért is jöttem húsz évvel ezelőtt New Yorkba” – nyilatkozta a tervező, aki kényelmes karanténszettek helyett bohém és vidám darabokkal érkezett.

Nézd meg a kollekciót videón!

Forrás: Vogue Fotó: Victoria Beckham

Olvasd el ezt is!