Sophie Turner szexi frufrut villantott

2021. június 02.
A Trónok harca Sansája pár nappal ezelőtt Instagram Storyban mutatta meg új frizuráját – pontosabban a vagány frufruját.

A Trónok harca vörös árnyalata után Sophie Turner hamar platinaszőkére váltott, és bár a hajszíne eredetileg is világos, a festés megviselte a haját. „Pár évvel ezelőtt vörös helyett újra szőke szerettem volna lenni, de ez annyira tönkretettem a hajamat, hogy parókát kellett hordanom a Trónok harca forgatásán. Nem lehetett visszafesteni vörösre sem, mert attól kihullott volna a hajam” – nyilatkozta a kislányát anyatigrisként védelmező színésznő, aki a sorozat során azt is elviselte, hogy a szerep kedvéért nem moshatott hajat.

Egy interjúban bevallotta, a természetesség híve, szereti szabadon hagyni a haját. A göndörödés ellen balzsamot használ, néha levágatja, de ezen kívül nem nagyon foglalkozik vele – és nagyon valószínű, hogy mindez az újdonsült függönyfrufruja miatt sem változik majd, ezt a fajta frufrut ugyanis nagyon könnyű kezelni, növeszteni és vágni sem bonyolult.

Sophie Turner

Forrás: Harpersbazaar Fotó: Instagram

Olvasd el ezt is!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!