3 szépségújdonság, amitől úgy leszünk szépek, hogy közben a környezetet sem tesszük tönkre

2021. június 08.
Az új évszak sokaknak együtt jár a szelektálással, a régi, lejárt kozmetikumok kiválogatásával és a nyári forróságra való felkészüléssel is. Három, nyárra igen praktikus szépségterméket ajánlunk, melyek nemcsak megbízhatóak, de az ökolábnyomuk is kisebb, mint fősodorbeli megfelelőjüknek.

1. Lush Lashes

Az ökotudatos szépségápolásban az egyik legnagyobb fejtörést a szempillaspirál okozza, ugyanis nehezen lehet megoldani a műanyag csomagolás elkerülését, és a festékek összetétele sem éppen környezetbarát. A Lush missziójához hű maradt, amikor megalkotta alacsony tartósítószer-tartalmú szempillaspirálját, a Lush Lashest: a szempillaápoló összetevőkkel dúsított termék sűrűbbé varázsolja a pillákat, de azért még természetes hatást kelt. Külön pluszpont a márkának a kis kiszerelésért, hiszen aligha van olyan felhasználó, aki el tudna használni egy egész, megszokott nagyságú tubus szempillafestéket a lejárati idő előtt.

Ár: 5990 Ft

2. The Body Shop krémparfüm

A veganizmus szorosan összefügg a környezetvédelemmel, hiszen tudjuk, hogy a növényi eredetű összetevőknek jelentősen kisebb az ökolábnyoma az állati eredetűeknél. Azonban a vegánok és környezettudatosságra törekvők nagy bajban vannak, ha nem szeretnének lemondani a parfümökről. Nagyon kevés vegán parfüm van a piacon, ezt a hiányt tölti be a The Body Shop és új terméke, a krémparfüm, ami kisebb is, mint egy klasszikus parfüm, így kisebb helyen szállítható és fenntarthatóbb is.

Ár: 3980 Ft

3. PHI krémdezodor

A golyós dezodorokkal termelt műanyagmennyiség nehezen spórolható meg, nem igen van alternatíva a piacon, de a PHI tubusos krémdezodora üdítő kivétel. A márka filozófiája szerint az izzadást nem szabad gátolni, mert az egy természetes folyamat, csupán a kellemetlen szagok ellen tehetünk. Új krémdezodoruk, a WoodPower rizskorpaolajjal, szódabikarbónával, tápiókakeményítővel és az atlaszcédrusfa fás illatával gondoskodik a szagsemlegesítésről.

Ár: 3490 Ft

öko-szépségújdonság

Olvass tovább!


Kapcsolódó