Csodaszép mexikói színésznő lett a szépségmárka arca

2021. június 09.
Egy izgalmas és nagyon különleges nagykövetet választott a szépségmárka: Melissa Barrera mexikói színész-énekesre esett a választás – egyáltalán nem véletlenül.

„Nagyon jó érzés, hogy a latino kislányok ebben a szerepben is láthatnak engem, hiszen úgy érezhetik, egyszer ők is arcukat adhatják egy világmárkának. Ez nagyon sokat jelent – nyilatkozta Melissa Barrera, aki az In the Heights című drámában alakít nagyot, és akit legközelebb a 2022-es Sikoly című filmben láthatunk majd. – Mindig egy ilyen kampányról álmodtam, én ugyanis még soha nem láttam olyan nőt, aki hasonlított volna rám, akinek a neve hasonlóan csengett volna az enyémhez, vagy akiről tudtam volna, hogy latino” – tette hozzá a színésznő, aki szerint a Clinique választása egy hatalmas lépés, és azt bizonyítja, hogy egyre több lehetőség vár a latinókra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Melissa Barrera (@melissabarreram) által megosztott bejegyzés

„Azt szeretnénk, hogy a Clinique-et értékes emberek képviseljék – nyilatkozta Elizabeth Nolan kreatív igazgató. – Rögtön tudtuk, hogy Melissa energiája és szenvedélye elválaszthatatlan attól, ami oly széppé teszi őt. Boldogok vagyunk, hogy a termékeinkbe egy különleges módon, a maga sajátos hangján lehel új életet.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Clinique (@clinique) által megosztott bejegyzés

Nem a Clinique az egyetlen márka, ami kisebbséghez tartozó nagykövetet választott: a Louis Vuitton választása például a japán Naomi Osakára esett, míg a L’Oréal Paris az indiai Nidhi Sunilt kérte fel a feladatra.

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!