Ezek a brit királyi család kedvenc parfümjei

2021. szeptember 13.
Mutatjuk, mely illatok kaptak hatalmas reklámot azzal, hogy a brit királyi család nőtagjai viseli azokat.

Bár a királyi család életének apró titkairól mit sem lehetett tudni, a modern korral ez megváltozott, a celebekké avanzsált arisztokraták élete nyitott könyvvé változott, és ma már olyan részleteket is megtudhatunk többek között, hogy kinek mi a kedvenc parfümje.

Katalin

Kate Middleton

Katalin hercegné illatválasztási szokásairól az esküvője idején szerezhettünk tudomást. A nagy napon kedvenc illatát, az Illuminum White Gardenia Petalst viselte.

Meghan Markle

A sussexi hercegné köztudottan rajong az illatokért, aki parfüm nélkül biztosan nem indul el otthonról. Kedvencei az alábbiak: Oribe Côte d’Azur Eau de Parfum, Jo Malone Wild Bluebell, Jo Malone Wood Sage & Sea Salt.

Erzsébet királynő

Az uralkodó a klasszikus illatokat szereti, kedvence a L’Heure Bleue a Guerlaintől, amit először 1912-ben dobtak piacra. Esküvőjére a Floris London White Rose parfümjét választotta.

Diana hercegnő 60 éves lenne - 6 alkalom, amikor Meghan és Katalin úgy öltöztek, mint ő

Diana hercegné

A hercegné ugyancsak rajongott az illatokért, kedvence a Penhaligon’s Bluebell volt, de gyakran viselte a Christian Dior Diorissimo parfümjét is. Esküvőjére a francia Houbigant’s Quelques Fleurs-t választotta.

Beatrix hercrgnő

Amikor Beatrix hercegnő betöltötte a huszonegyet, szüleitől egy neki tervezett parfümöt kapott ajándékba, ami a Beatrice nevet kapta.

Forrás: Luxurylaunches Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!