4 édes parfümkedvenc

2020. február 28.
A parfümök piaca végtelen, az édes indulók között pedig elképesztően színes-szagos felhozatalt találunk.

Tüzes és szenvedélyes

A Giorgio Armani ház sok felejthetetlen illatot alkotott már, a Sì család ezen belül is megingathatatlan alapokon fekszik. Édes illatok terén szinte megkerülhetetlen a Sì Passione, amelyet a tüzes, édes, igéző jegyek mellett a külseje miatt is csak imádni lehet. Az egyik legelegánsabb, az haute couture határait karcoló parfümnek tartom, ahol a belső felnő a külső színvonalához. A megszokott Armani minőség és stílus kombót szépen koronázza a Julie Massé illatkreátor által megálmodott édes és érzéki illat. És hogy mi mindent érezhetnek ki az illatból az édes parfümök szerelmesei? Rózsaszín bors, körte, fekete ribizli, rózsa, jázmin, kerti vaníliavirág, míg az alapillatért a cédrus és a vanília a felelősek.

Miért szeretjük?
Kifejezetten tartós, érezhetően luxusillat. A testes, édes illatnál nem csak szlogen a szenvedély szó, tényleg van benne valami csábos, mégis friss fűszeresség. A krémes, rózsás illat picit felülkerekedik a gyümölcsös jegyeken. A kicsit misztikus, összetettebb édes, tüzes illatra vágyók kedvence lehet!

Sì Passione EDP 50 ml, 27 200 Ft

Keleties édesség

A Jean Paul Gaultier Classique duójának női verziója, a La Belle a lehető legcsábosabb formában áll elénk a polcokon. Az illatüveg női mellet formáz, mindezt vöröslő rózsaszínbe mártva. A csábítóan buja illatpár női parfümje a keleties vaníliaillat erejével tör ki az átlagos, édes parfümök tengeréből, amely mögött ott sorakozik a vetiver és a körte is.

Miért szeretjük?
A körtés-vaníliás kombó nyitány miatt, amely nagyon szépen megágyaz a tavaszt váró napoknak, főleg, ha édes pártiak vagyunk parfümben. Kifejezetten karakteres, sokrétű, mint a legtöbb Jean Paul Gaultier alkotás. Ha szeretjük a krémesen édes, ínycsiklandó nyalókát idéző illatokat, és egy különleges parti- vagy éppen randiparfümöt szeretnénk, akkor ezt nekünk találták ki.

Jean Paul Gaultier Classique La Belle 50 ml, 30 200 Ft

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cupidon Who?⁠ For Valentine’s Day please yourself with #LaBelle by #JeanPaulGaultier. #ValentinesDay

Jean Paul Gaultier (@jpgaultierofficial) által megosztott bejegyzés, Febr 14., 2020, időpont: 3:02 (PST időzóna szerint)

Boldogság és nőiesség

A virágos-gyümölcsös-gourmand Lancôme La vie est belle parfümöt 2012-ben vezették be, azóta pedig Európa első számú, és a világ harmadik legtöbbet eladott illata lett. A parfüm egészen erős startja és világsikere mögött egy atombiztos kombináció áll, mégpedig olyan illatjegyekkel, mint az írisz, a jázmin, a narancsvirág, a fekete ribizli, a körte, a pacsuli, a tonkabab, a vanília és a praliné.

Miért szeretjük?

A sokmilliós rajongótábor elsősorban a kifinomult, édes illata miatt szereti, de mi a kalóriamentes pralinéjegyek miatt is. Utóbbi finoman kiérezhető, ám az összhatás mégsem émelyítő (bár intenzív, és meglepően tartós), hanem kedves, szerethető és addiktív. Egy fújás után már értjük is a sikerszériát.

La Vie Est Belle 50 ml, 29 990 Ft

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The best accessory to finish off any party look? Your smile. Spread happiness wherever you go with the addictively optimistic scent of La Vie Est Belle. #Lancome #LancomeHolidays #LaVieEstBelle #Fragrance​

Lancôme Official (@lancomeofficial) által megosztott bejegyzés, Dec 24., 2019, időpont: 12:59 (PST időzóna szerint)

Pimasz édesség

Mainstream illat az édesek között. Itt nem csak a csábítás a cél: az ellenállhatatlan vonzerőt és magabiztosságot csomagolta a Paco Rabanne az új, Pure XS for Her illatába. Picit pimasz, picit játékos parfüm a rabul ejtő fajtából, amelyhez egyébként a szintén provokatív Emily Ratajkowskit választották kampányarcnak. Az édes alapot itt a mámorító ilang-ilang-virág adja, egy kis popcornszerű utóérzettel. De van benne egy csipetnyi jázmin, vanília, pézsma, szantálfa és teafa is.

Miért szeretjük?
Elsőre kicsit gyümölcsös, kicsit púderes tömör élvezet, amelyben egy kis idő után tényleg érezhetjük „beütni” a popcornt a bőrünkön, ami az illat szexepilje is egyébként. Izgalmas kreáció, amelyben tényleg bombabiztos a reklámarc kiválasztása is. Azok szerethetik, akik valamilyen kis fűszeres, pikáns, „másképp” édes illatot keresnek.

Paco Rabanne Pure XS For Her EDP 50 ml, 23 700 Ft

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

minimal or excessive? be THAT girl that can do both. #PacoRabanneParfums #PureXS #girlthatcandoboth

Paco Rabanne Parfums (@pacorabanneparfums) által megosztott bejegyzés, Aug 5., 2019, időpont: 9:04 (PDT időzóna szerint)

Ezt már olvastad?