3 brutálmenő szépségkütyü őszre

2021. szeptember 28.
Itt van az ősz, itt van újra, és vele együtt jó pár izgalmas bőrszépítő kütyüújdonság is, amit a nyár utáni bőrmentés és regenerálás jegyében bevethetünk. Mutatunk 3 olyan otthoni szépítő eszközt, amire tényleg érdemes lehet beruházni.

Bőrszépítő duó csúcsra járatva

Eszközrendszer fronton a Nu Skin erősített be most szeptember végén egy új indulóval, mégpedig az ageLOC Boost szérum + mikroáramos készülék duóval. A brand egyébként négy egymást követő évben (2017–2020) lett a világ vezető otthoni szépségápolási eszközrendszer márkája, de az új családtag is erősen díjnyertesgyanús fiatalító kütyük téren. De mutatjuk, mitől is olyan különleges a legújabb, hasonló készülékek között is. Naponta alig két perc bevetési idővel (versenytársai többnyire 3-15 perces etapokkal dolgoznak) rugalmasabb, fényesebb és feszesebb megjelenésű bőrt ígér. Maga az eszköz szakaszos, változó impulzusokat küld a bőrbe, mégpedig másodpercenként nyolcszor. Az impulzusok töltése kiegyensúlyozott, vagyis minden 2,4. másodpercben a töltés pozitívról negatívra vált. A rendszer másik tagja, az Activating Serum összetevőivel a mikroáram optimalizálja és élénkíti a bőrt a fiatalosabb megjelenés érdekében. Ha mindez nem lenne elég, gyengéd hámlasztó hatással is rendelkezik, és serkenti a sejtmegújulást a láthatóan finomabb, ragyogóbb és fiatalosabb bőr érdekében. Ami pedig az első látható eredményeket illeti, akár 7 napon belül, és az egész nap során tapasztalhatjuk őket az ígéretek szerint.
nuskin.com/hu, 124 426 Ft 

kutyu-termek-arcapolas

Pórusminimalizáló brit zseni

A szigetországban Sarah Chapman a kozmetológia terén ikonikus névnek számít, a tiszta, üde, sőt, szinte harmatos bőr művésze, aki miután bombabiztos nevet szerzett magának a praxisában, az egyre nagyobb biznisznek számító otthoni szépítő eszközök platformján is bemutatkozott. A neve alatt futó Pro Pore Refiner segítségével felmelegszik a bőrfelszín, majd miután gyengéden megnyitotta a pórusokat, a sikkes készülék pozitív töltésű ionokkal veti be magát, és hoz látványos javulást a bőrfelszínen. Szépen csökkenti a tág pórusokat és tisztább, ragyogóbb és frissebb arcszínt hagy maga után. Ráadásul elbánik a mitesszerekkel is.
lookfantastic, 128 angol font

kutyu-termek-arcapolas

Teljes spektrumú LED-fényterápia

Az otthoni szépségkütyükben szinte verhetetlen és egyre nagyobb név a svéd beauty-tech cég, a FOREO, amely úgy tűnik, nem bír pihenni vagy megállni, ami az újdonságokat illeti. Most épp a legütősebb, komplex, az arcmaszk hatásának felgyorsítására kifejlesztett szónikus készüléküket, az UFO 2-t hozták ki letisztult fekete verzióban is, így a kozmetikai szalonok szintjével vetekedő otthoni kezeléseket már elegánsabb, férfiasabb „outfittel” is élvezhetjük az élénk színek mellett. Na de nézzük is, mi jellemzi a letisztult, szuperokos készüléket. Precíz, élvezetes arcmasszázs, hatékony krémbevitel, teljes spektrumú LED-fényterápia, de a beépített termo-, és a krioterápiát is a bőrünk szolgálatába állíthatjuk, mindössze egy készülékkel.
notino.hu, 100 020 Ft

kutyu-termek-arcapolas

Olvass tovább!