A leghatékonyabb bőrszépítő kütyük

2021. május 13.
Féldrágakövek, csúcstechnológiás görgőfejek, tűhenger és fényterápia segítségével emelhetjük magasabb szintre az otthoni bőrápolási rutinunkat. Ha nem érzünk magunkban elég erőt egy-egy masszázstechnika elsajátításához, egy csodakütyü is megoldhatja a gondjainkat.

Pontosan tudjuk, hogy az arcmasszázs csodát tesz – a gond csak az, hogy nem jutunk el elég gyakran a kozmetikushoz. Szerencsére ma már számtalan otthoni arcmasszírozó eszköz közül válogathatunk, amelyekkel akár nap mint nap kényeztethetjük a bőrünket. Olyan évszázados tapasztalatokon alapuló eszközöket, élvonalbeli technológiákat kapunk így a kezünkbe, amelyekhez eddig csak a professzionális kezelések során juthattunk hozzá.

borszepito-kutyuk

Rendszeres használatukkal a bőr feszesebbé, rugalmasabbá, egyenletesebbé válik, a pórusok mérete csökken, a szemkörnyéki karikák és duzzanatok, akárcsak a ráncok, enyhülnek. És ez nem csak hangzatos ígéret: amennyiben valóban minden nap szánunk rájuk néhány percet, a javulás rövid időn belül, akár már két hét elteltével jelentkezik. A kis méretű, kézreálló masszírozók számos fajtáját kínálják a parfümériák és az online webshopok, csak tudjuk kiválasztani a számunkra tökéleteset!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NuFACE (@mynuface) által megosztott bejegyzés

NuFace Fix ráncsimító
Ez a tollméretű eszköz olyan, akár a Pilates a bőrnek: mikroárammal tornáztatja a bőr alatti izmokat. Mindössze három perc alatt feszesíti a homlokot, csökkenti a szem- és a szájkörnyék ráncait.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Omorovicza (@omorovicza) által megosztott bejegyzés


Omorovicza rózsakvarc görgős masszírozó
A féldrágakő bőrre kifejtett hatásait egyesíti a masszázs serkentő erejével. A roller fokozza a mikrokeringést, stimulálja a nyirokáramlást és csökkenti a szem alatti puffadást is. 16 000 Ft

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

White Lotus Beauty (@whitelotus_beauty) által megosztott bejegyzés


White Lotus Jade Gua Sha masszírozó
A vér- és nyirokkeringés fokozására kialakított eszköz megemeli és feszesíti a bőrt. Elsimítja az apróbb ráncokat, nyugtatja és tisztítja az arcbőrt. Ha hűtőben tartjuk, az ödémát is lehúzza.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nurse Jamie 💉 (@nursejamiela) által megosztott bejegyzés


Nurse Jamie Uplift görgős masszírozó
A hatszög alakú fej 24 masszírozó követ foglal magában. Az egyszerűen használható eszköz az arcot finoman megdolgozva javítja a bőrtónust, megemeli a kontúrokat. Hosszú repülőutakon jól jöhet.


The Body Shop revitalizáló arcmasszírozó
A golyók által bezárt szögből adódóan a bőrt a kézi masszázshoz hasonlóan dolgozza meg. A hámszövetet mélyen stimuláló eszköz hűsítő fémgolyókkal csökkenti a duzzanatokat, feszesíti a bőrt. 5990 Ft

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TOUCHBeauty Official (@touchbeauty) által megosztott bejegyzés


TouchBeauty szónikus masszírozó
Hangsebességű rezgésekkel és iontechnológiával növeli a bőr hatóanyagfelvevő képességét, bőrsimító, póruscsökkentő hatású, halványítja a szem körüli karikákat, minimalizálja a duzzanatokat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

YOYO SKIN (@yoyoskinco) által megosztott bejegyzés


Dermaroller
A bőrben mikrosérüléseket okozó apró tűk biológiai bőrfiatalítást eredményeznek, serkentik a kollagén termelődését. Az apró szúrások által keletkezett kis csatornákon az arcápolók hatóanyagai is jobban fel tudnak szívódni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sara Williams Rich (@ansa_luxe_) által megosztott bejegyzés


Ansa Luxe ultrahangos, LED-es bőrfiatalító
Ez a masszírozó eszköz többféle technológiát egyesít a bőröregedés jeleinek hatékony csökkentése érdekében. A LED fényterápia fokozza a szöveti regenerálódás, gyógyulás folyamatát is.

Az arcmasszázs hatásai:

– fokozza a vérkeringést,
– serkenti az anyagcserét,
– javítja az oxigénellátást,
– fokozza a nyirokkeringést,
– segít a méregtelenítésben,
– csökkenti az ödémákat,
– serkenti a kollagéntermelést,
– liftinghatással bír,
– oldja a stresszt,
– segíti az arckrémek, szérumok jobb felszívódását.

Keresem az igazit

Hegek és pigmentfoltok halványítása: a dermaroller apró tűi által okozott mikrosérülések a bőr regeneráló funkcióit riadóztatják, felpörgetik az öngyógyító és újjáépítő folyamatokat, így több kollagén és elasztin termelődik, amelyek javítják a bőrképet.

Fitnesz a bőrnek: ha a cél a fiatalos megjelenés, válasszunk szónikus rezgéssel működő masszírozó eszközt, amely finoman serkenti a bőrsejtek életfunkcióit és javítja az oxigénellátást. A sejtfiatalító hatás mellett segíti a nyirokelvezetést, megakadályozza a szemkörnyéki duzzanatok kialakulását.

Ez a cikk a Marie Claire 2019 májusi lapszámában is megjelent.

Szerző: Fodor Kassai Mónika Fotó: Getty Images

Láttad már?

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!