Már szépségtrend is épül a világsikert elért koreai Squid Game-re

2021. október 04.
A szeptember 17-én debütált Squid Game nagy eséllyel a Netflix történetének legsikeresebb nem angol nyelvű sorozata, amelyre már most 11 milliárd TikTok-hashtag épül – köztük rengeteg beauty tutorial is. A szépségtrend középpontjában az egyik karaktert megformáló dél-koreai szupermodell, HoYeon Jung áll.

A Bridgerton családot, és várhatóan a Lupint is megelőző széria tényleg zseniális – mind a forgatókönyvet, mind a castinget tekintve. Világszerte imádják a nézők, pedig sok-sok évig porosodott a forgatókönyv, mire akadt, aki be merte vállalni a leforgatását. 4 nap alatt a második legnézettebb sorozat lett a Netflixen, de jó eséllyel még egyet lép majd előre a listán a már szépségfronton is nagyon alkotó Squid Game.

A sorozatban színésznőként is debütáló dél-koreai szupermodell, HoYeon Jung külseje sokakat megihletett. Bár a cselekményeknek és az eljátszott zsebtolvaj karakternek megfelelően visszafogott volt, volt benne valami olyan plusz, amitől egyből a TikTok beautytrendekre érzékeny népének fókuszába került. Az egyszerű, sminkszempontból teljesen letisztult, mégis valahogy pikánsan nyúzott külseje, tépett hatású frizurája megnyomott egy gombot, amitől Sae Byeok karaktere az idei függönyfrufru és a farkasfrizura trendek illusztris bandájában találta magát a maga jellegzetes „szépségjegyeivel”, a műszeplőkkel, a szem alatti karikákkal, táskákkal, dús szemöldökkel és dús, pirosas, de száraz ajkával.

@9tailsfoxie

mê bả ghê luôn 🥺🥺 #gdlfamily #beautybyfoxie #squidgame #067 #saebyeok #fyp

♬ MONEY – 리사 (LISA)

@iamdeena_

saebyeok cosplay 😉🙏🏻 500k thx ❤️🦑 #오징어게임 #강새벽 #squidgame #saebyeok #틱톡패션 #끌리진아 #레벨오 #lv5

♬ Love Nwantiti(Dance Ver) – FYP🖤

Social mediás Squid Game sminktutorialok látnak szép számban napvilágot, épp időben, hogy némi inspirációt nyújtsanak a Halloween-rajongóknak, Sae Byeok karaktere mellett például a hátborzongató baba sminkjéhez is kaphatunk segítséget.

@ur_fujicko

All of you we’re asking about my eyes, Ayan po nagdance pa after ng shoot 😂 #ur_fujicko

♬ Squid Games x Look x Trigger – Kuya Magik

 

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!