Tűkkel csúfította el az arcát egy TikTok-praktika miatt

2021. május 14.
A fiatal valóságshow-szereplő valószínűleg örökre elcsúfította magát egy TikTok-beautytippnek köszönhetően.

Eddig is tudtuk, hogy a közösségi médiának nemcsak rózsaszínre filterezett oldala, de sötét bugyrai is vannak, amiben méltó helyet kapnak azok a szépségtippek és -praktikák, amik örökre eltorzítják a bőrt. Tudja ezt Tilly Whitfeld, az ausztrál Big Brother egyik szereplője is, aki a műsorban eleinte azzal keltett feltűnést, hogy erős sminkben és maszkban mutatkozott. Később Instagram-oldalán bevallotta, egy, a TikTokon látott szépségkezelést akart kipróbálni otthon, amitől aztán annyira begyulladt a bőre, hogy átmenetileg a látását is elveszítette.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

T I L L Y 🍒 (@tillywhitfeld) által megosztott bejegyzés

„Gyakorlatilag tűket nyomtam mélyen a bőrőmbe” – vallotta be a fiatal lány, aki elhitte, hogy a házi akupunktúrától tovább szépülhet. Tilly Whitfeld fotón is megmutatta, mi lett az eredménye a házi szépészeti műtétnek, amit a Big Brother indulása előtt két hónappal hajtott végre magán. A szakemberek azt gyanítják, a lány a microneedling technikát szerette volna kipróbálni.

„Kérlek, kérlek benneteket, ne próbáljatok ki semmiféle DIY-szépségpraktikát otthon” – írja a lány, és hozzáteszi, nagyon rosszul volt a fertőzés után, nem beszélve arról, hogy az arca a felismerhetetlenségig eltorzult. A bőre azóta sem jött helyre, a hám mélyebb rétegeiben kialakult pigmentáció továbbra is látszik.

Forrás: Insider Fotó: Instagram

Olvasd el ezt is!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!