A színes táskás szem a TikTok legújabb trendje

2021. február 05.
Újabb szokatlan trend hódít a TikTokon, ami nemhogy nem veszélyes, de nagyon is pozitív üzenettel bír.

#colorfuleyebags

Ahogy azt korábban megírtuk, idén divatba jön a táskás szem, avagy a sminkkel szándékosan „előidézett” karika, táska hóbortja. Erre tesz rá egy lapáttal egy újabb, nem veszélyes TikTok-hóbort, ami ugyanezt már színes verzióban produkálja. Az újabb trend egyik felelőse a 17 éves brit Pippa Barnes, aki a legelképesztőbb színkavalkádokat álmodja meg a táskák és a karikák helyén. Technikáját még január 19-én osztotta meg TikTokon #colorfuleyebags hashtag alatt, ami rövid időn belül több mint 1,4 millió látogatót hozott.

@pippabarnesWhich ##colourfuleyebags have been your favourite so far..? ✨ ps: I’ve been absolutely loving seeing everyone do them ahhhh tysm🥺♬ Tasty Carrots by Shou – goalsounds

A fiatal lány nem bánja, hogy divatba jöttek a karikás szemek, hiszen a jóisten őt is jó nagy táskákkal áldotta meg – annak sötét kiemeléséből azonban köszöni szépen nem kér, inkább egy egész szivárványt ken a szemei alá. Sminktrükkje egyáltalán nem bonyolult, azt a füstös szemhéj színes változatához hasonlítja, amit a szemhéj helyett a karikák területére kell felvinni. Bár a fiatal lány számtalan változatot bemutatott már, a technika lényege, hogy mindenki olyan színes karikát készít magának, amilyet csak szeretne, a lényeg, hogy az illető – hozzá hasonlóan –, végre jól érezze magát a bőrében.

@pippabarnesY’all do be looking swag under this hashtag ##colourfuleyebags♬ So swag right now – yea

 „Gyerekkorom óta szorongtam a karikáim miatt, folyton azt kérdezték tőlem, hogy beteg vagy fáradt vagyok-e. Ezért is gondoltam úgy, hogy szembemegyek a szépségideálokkal, és megszépítem a táskáimat” – emlékszik vissza a trendszetter, és hozzáteszi, ha legközelebb a tükörbe nézünk, és valami olyan részlétet találunk magunkon, amivel boldogtalanok vagyunk, legyen az egy pórus, az orrunk vagy a homlokunk alakja, próbáljuk meg ne utálni, sokkal inkább továbbgondolni, kiszínezni – hátha ezzel a fél világnak példát mutathatunk.

Forrás: Allure Fotó: Pippa Barnes

Olvasd el ezt is!