A legizgalmasabb decemberi szépségújdonságok

2021. december 02.
A szépség világa decemberben sem pang, sőt. Az adventi időszakra sok gyártó időzít fontos, látványos bevezetéseket, zseniális formulák és parádés színkombinációk debütálnak sorban. Jöjjenek a mi kedvenceink.

szepsegujdonsagok-december
Igazi uniszex ínyencség illatmániásoknak

Egészen izgalmas „sztorival” érkezett a Madison Perfume Gallery polcaira a december elejétől elérhető ESTORAS. Az osztrák–magyar márka első, fás-fűszeres uniszex illata, az ANTAL a nagy felfedezők és a legendás urak korszaka előtt tiszteleg, amit a fotókampányuk is minden ízében tükröz. A márka mögött Paul-Anton Esterházy áll, akinek nagyapja nem más, mint az az Esterházy Antal herceg, aki majdnem 100 évvel ezelőtt 1926-ban, szenvedélyes autóversenyzőként legjobb barátjával, az „angol beteg” néven is ismert gróf Almásy Lászlóval kalandtúrát tett a Szaharán át. A karizmatikus és lenyűgöző férfinak a karaktere, szenvedélye és kalandjai szolgáltak inspirációként a márka első illatához, ami szerintünk abszolút dobogós a decemberi újdonságok között.

szepsegujdonsagok-december

Imádnivaló parfümkvartett

Salvatore Ferragamo sem dőlt hátra, ami a decemberi bevezetéseket illeti, a márka új, rétegezhető illatújdonságai mellett most a 4 illatot magába foglaló Storie Di Seta ajándékszettel (30 990 Ft) dobbant nagyot. A természetesen külsőre is igen meggyőző négyessel leginkább a kísérletezni vágyó, nyitott közöség szívébe markolnak bele, akiket megérintett a mostanában egyre izmosabb trendnek számító saját „illatkombinálás” szele. A szettben egyébként mind a 4 illatot 15 ml-es utazóméretben találjuk, így könnyen magunkkal vihetjük és kedvünkre alkothatjuk egyedi illatainkat, legyen szó téli, kandallós romantikus hétvégéről, vagy éppen egy hosszú munkanap utáni céges vacsoráról.szepsegujdonsagok-december

Ultrakönnyű bőrápoló alapozó télre

Télen sem kell lemondanunk az alapozásról, ha közben a bőrtáplálás is fontos szempont. Az IT COSMETICS pont ezt a rést tölti ki meseszépen az új Your Skin But Better alapozójával (14 900 Ft, 12 árnyalatban), mindezt vízkönnyű állaggal, közepes fedést nyújtva, és ami tényleg extra még benne: természetes, ragyogó eredménnyel. A bőrgyógyászokkal és plasztikai sebészekkel együttműködő márkánál nem lepődünk meg, hogy „fordítva ülnek a lovon”, mégpedig a lehető legjobb értelemben. Itt ugyanis az alap maga a bőrápoló formula, amely amellett, hogy nagyot alakít alapozás fronton, javítja a bőr textúráját: puhábbá, simábbá varázsolja a bőrt és kiegyenlíti a bőrtónust. Az újdonság azoknál a maximalistáknál lesz nyerő, aki nemcsak egy jó alapozót keresnek, némi bártápláló hatással, hanem valós, látványos eredményre, hatékony összetevőkre (pl. HEPES-sav, hialuronsav, aloe vera, E- és B5vitaminok) vadásznak.

szepsegujdonsagok-december

Az antioxidánsok erejével

Nem is egy, hanem egy sor bőrszépítő újdonsággal nyitotta a téli szezont az Ilcsi. A budai Vár tövében hivatalosan is – 3 helyett 4 kozmetikai kabinnal – újranyitó szalonjukban avatták fel az új Vitalizáló Antioxidáns termékcsaládot, amelyben egy szemránckrém, egy esszencia, egy pakolás és egy enzimes peeling (utóbbi bevetésére nincs is tökéletesebb időszak, mint az őszi–téli szezon) kapott helyet. A márka új, homoktövissel és más, gondosan összeválogatott gyógynövényekkel gazdagított vonala kifejezetten a mai idők kihívásaira ad választ. A pandémiás stressz, a kialvatlanság, a rossz levegő, a napfény hiánya, a monitorok fényártalma és még sok más veszély teszi próbára a szervezetünket és a bőrünket, a mélyebb rétegekben felboruló egyensúly következményei a felszínen is hamar megjelennek. A széria antioxidánsokban gazdag tagjaival egyszerre ápolhatjuk a bőr külső és belső rétegeit, és erősíthetjük meg hatékonyan ellenálló képességét.

szepsegujdonsagok-december

Kattints tovább!