Ezzel a fiatal magyar művésszel dolgozik együtt Victoria Beckham

2021. december 21.
A Makeupbrutalism Insta-oldalról, és a mögötte álló Magyar Eszterről korábban is olvashattatok nálunk, hiszen a sminkessel pont egy évvel ezelőtt interjút is készítettünk. A művészre a Gucci után most Victoria Beckham is felfigyelt, akivel a 2021-es karácsonyi kollekciója kapcsán már kollaborált is.

A nemzetközi sikereket elérő, jelenleg 115 000-es követőtáborral rendelkező Makeupbrutalism úgy látszik minden decemberben bekopogtat szépségplatformon valamilyen ultramenő aktualitással. Tavaly még a Gucci kapcsán örültünk a magyar sminkes sikereinek, idén adventkor pedig Eszter már Victoria Beckham nevét karcolhatja be portfóliójába.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@makeupbrutalism által megosztott bejegyzés


Az Instagramon nemrég posztolt képei a Victoria Beckham Beauty-val való kollaboráció eredménye, amelyeket kifejezetten karácsonyra készített, és még további egy kép és egy videó követi majd. “ Összesen két képből áll. A smink “festive” tematikájú, és a márka top seller termékeivel – piros rúzsok, metal eye linerek és pigmentek – készítettem.” – meséli Eszter, aki nem tagadja, óriási érzés volt egy ilyen felkérést kapni.

Victoria LOVES what you are doing” – állt a megkereső e-mailben. “Persze azonnal kisikított belőlem az ultimate Spice Girl rajongó. Nagyon jó érzés, hogy Posh Spice nem csak hogy tudja, hogy létezem, de ráadásul szereti is, amit csinálok.”

Eszter további munkáit az Instagram-oldalán láthatjátok.

Az Eszterrel készült interjúért kattints ide!