Így készül Victoria Beckham szemöldöke

2021. július 15.
Sokan szeretnének Victoria Beckham-szemöldököt, ami ennek a terméknek köszönheti különleges színét, formáját és textúráját.

Victoria Beckham

A szuperanyós Victoria Beckham szemöldöke jó pár átalakulást megélt már, a ‘90-es években felkapott vékonyra szedett szemöldöknek ő is búcsút intett, hogy mára az övé lehessen a földkerekség egyik leghíresebb szemöldöke, melynek stylingja mögött Anastasia Soare, az Anastasia Beverly Hills márka alapítója áll, akit a sztárvilágban Szemöldök Királynőnek hívnak.

Többek között neki köszönheti a világ, hogy a keskeny szemöldök kiment a divatból, ő ugyanis hiszi, hogy a vékonyra tépett szemöldök öregít, ráadásul ellopja az arc legfontosabb keretét. Ezek után talán nem meglepő, ha – a Spice Girls rúzsokkal debütáló -Victoria Beckham is beállt a sorba, visszanövesztette szemöldökét, és gondosan ápolja is azt. A sztártervező állítólag a Dipbrow Pomade szemöldökpúderre esküszik, ami tizenegy különböző színben kapható, hogy mindenki megtalálja az arcához és a hajszínéhez illő tónust.

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!