Így készülnek az ünnepi sminkfotók: nézz be te is a backstage-be!

2021. december 29.
Szépségbloggerünk, Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője most egy különleges poszttal jelentkezik. Az alábbi backstage videóban azt mutatja meg, hogyan zajlottak az ünnepi sminkinspirációs fotózás munkálatai.

Múlt héten egy nyolc inspirációból álló válogatással érkezett Páll Adrienn, amelyben többek között olyan fantázianevű lookokat mutatott be, mint a Grace Jones again, Black cat, The Bridgertones vagy a Graphic lines.

„6 éves kanadai tartózkodásom egyik megdöbbentő élménye volt, amikor az ottani legrangosabb színházban azt tapasztaltam, hogy a férfiak farmerben és edzőcipőben érkeztek, míg a nők a szünetben a büfében a sört üvegből itták. Akkor nagyon éreztem, hogy az európai kultúrából hozott »megadjuk a módját«életérzés mennyire fontos és mély gyökere a származásomnak.” – mesélte posztjában a profi sminkes, aki szerint az év végi ünnepek tökéletes alkalmat szolgáltatnak arra, hogy az elegancia teret kapjon az amúgy pörgős és sokszor rutinszerű hétköznapok sorában.

Az inspirációk közt megjelenik, Audrey Hepburn ikonikus alakja a 60-as évek kifinomult eleganciáját hirdetve, a tusvonal modern ünnepét és a viktoriánus szépség hibrid változata ezüsttel meghintve.

Kattints a 8 inspirációért tovább!