Elárulta Estée Lauder privát szépségtippjeit az unokája

2022. január 05.
A világ egyik legnépszerűbb arcápolási márkáját alapító, magyar származású Estée Lauder unokája most egy kis betekintést engedett a híres nagyi szépségtitkaiba.

A mai napig a szépségipar egyik nagy ikonjának számít a magyar származású, Josephine Esther Mentzer néven született márkaalapító, aki 1947-ben hozta létre Estée Lauder néven elhíresült vállalatát. Egykori és mai sztárok sokasága esküszik arckrémjeire és luxussminkjeire…

aerin-lauder-marka

Lauder az üzleti életben is éppen akkora géniusznak számított, nem véletlen hogy a 20. század 20 legbefolyásosabb üzleti személyei közé sorolta a Time magazin.
Természetesen a szépség téren is megkérdőjelezhetetlen volt a hozzáértése. Estée Lauder unokája, Aerin Lauder nemrég a Sydney Morning Heraldnak mesélt a szépségtitkairól, melynek részét képezik a magyar származású felmenője személyes tanácsai is. Az Aerin parfüm márka alapítója és kreatív igazgatója kedvenc illataként egy saját márkás parfümöt, a virágos-fás Aerin Cesar Violetet említette az ausztrál lapnak.

A szépségápolás témakörben adott interjúban a legfontosabb beautytanácsként a nagymamája tippjét emelte ki. „Csak egy arcod van, vigyázz rá, mindig ezt mondta a nagymamám.” Nem számít milyen fáradt vagy, mindig tisztítsd meg és hidratáld a bőröd, maradj távol a naptól és igyál sok vizet, hangzott az intelem. „Az illatokat is nagyon szerette, mindig azt mondta, soha ne hagyjam el az otthonomat parfüm nélkül – tette hozzá Aerin, akinek egyébként a saját szépségikonja Brigitte Bardot. – Imádom a mediterrán stílusát.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@aerin által megosztott bejegyzés

A parfümcég vezetője egyébként nagy rajongója az ajakbalzsamoknak is, az otthonát pedig nemcsak illat, hanem egy travel size fésű nélkül sem hagyná el. „Ez a titka annak, hogy mindig jól áll a frizurám.”

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!