Dakota Fanning Karl Lagerfeldtől kapta legjobb beautytippjét

2022. február 08.
Dakota Fanning nemcsak azt árulta el, hogyan ápolja bőrét, de megosztotta azt a tippet is, amit még Karl Lagerfeld adott neki. 

Az összetéveszthetetlen szépségű Dakota Fanninget nemcsak Hollywood, de a szépségipar is rég felfedezte magának, szőke haja és átható kék szeme mellett ragyogó bőre az, ami igazán különlegessé teszi arcát. A színésznő a Vogue szépségszerkesztőjének elárulta, hogyan vigyáz bőre egészségére.

Dakota Fanning

„A szépségrutinomat a Clé de Peau Beauté lágyító tisztító habbal indítom. Nagyon gyengéd, puhává és hidratálttá teszi a bőrömet. Egy tipp, amit mindig szem előtt tartok, hogy sok vizet iszom! A testemet folyamatosan hidratálom. Emellett mindig használok fényvédőt. Imádom a Cle de Peau Beaute UV-védő krémjét. Szeretek a napon lenni, de azt is tudom, hogy a nap és az UV-sugárzás káros lehet a bőrömnek. A krém természetes fényt ad a bőrömnek, de közben táplálom és hidratálom is – árulta el a testvérével is forgató színésznő, és hozzátette, szeret sminkelni, kísérletezgetni, de javarészt a természetes megjelenés híve.  – Ami a sminket illeti, hangsúlyozni és nem megváltoztatni akarom vonásaimat. Ezért szeretem a rózsás színeket, amelyek illenek a világos bőrömhöz. Rúzs mindig van a táskámban, ezzel mindig egyszerűen meg lehet változtatni a megjelenést. Mivel a stílusom inkább klasszikus, szeretek matt rúzst használni –  a Splendorous 114-et a mindennapi megjelenésemhez, de ha valami különlegeset szeretnék, a Legend of Rouge 103 a kedvencem. Mindenhez megy, és soha nem okoz csalódást” – mondja a színésznő, aki minden reggel és este szakít időt a szépségápolásra, még akkor is, ha nagyon elfoglalt.

„A szemöldökömhöz nem nyúlok! Néha picit megrajzolom ceruzával, és néha kiszedem a makacs szőrszálakat, de megfogadtam Karl Lagerfeld tanácsát, aki egyszer azt mondta, soha senki ne nyúljon a szemöldökömhöz.”

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!