Kristen Stewart bevállalta Brigitte Bardot feminin frizuráját

2022. február 09.
Egy televíziós interjú alkalmával mutatta meg a hanyagul feltűzött Brigitte Bardot-kontyot.

Kristen Stewarttól megszokhattuk már, hogy megjelenése rendre kivételes, szokatlan, extrém, formabontó, ami nála nagyon is tudatos: a Diana hercegnét alakító színésznő nem kíván beállni a sorba, olyan szetteket, sminket és hajat hord, amiben nemcsak jól, de önazonosnak is érzi magát. Volt már kopasz, platinaszőke, hamvas rózsaszín – most pedig bevállalta a feminin irányt, Brigitte Bardot ikonikus, vagány, szétszórtnak tűnő frizuráját idézte meg. Amire senki nem számított, hogy a fazon futótűzként terjed majd a világhálón, nők ezrei utánozzák a francia múzsa frufrus haját.

Brigitte Bardot

Kristen Stewart Stephen Colbert The Late Show című műsorában mutatta meg új külsejét – és promotálta Spencer című filmjét. A frizura lényegét a függönyfrufru adja, ami középen egészen rövid, és fokozatosan hosszabbodik. A függönyfrufru rövid vagy hosszú hajjal, illetve bármilyen hajszínnel működik, az egyenes és hullámos hajon is szépen mutat, viszont göndör tincsek mellett nagy kihívás lehet. Mellette szól, hogy nem igényel sok macerát, könnyű beállítani, és nagy mozgásteret enged, hiszen kibontott hajjal, copffal, de akár konttyal is csodás. Párosíthatjuk letisztult, szépen fésült frizurával, de a kócos hatásúval is jól működik.

Brigitte Bardot

A színésznő esetében a hajának színátmenete különösen jót tesz a feltűzött fazonnak. A nőies snittet a színésznő egy maszkulin, szmoking stílusú szettel és sötét sminkkel ellensúlyozta – ezzel pedig ő is csatlakozott azokhoz a sztárokhoz (pl. Sara Sampaio modellhez), akik újra felfedezték maguknak a ‘70-es évek trendjeit.

Kristen Stewart

Kristen Stewart

Kristen Stewart

 Kristen Stewart

Kristen Stewart

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!