Erykah Badunak köszönhetjük az év eddigi lebrutálisabb frufruját

2022. január 19.
A Grammy-díjas amerikai énekesnőt már kismilliószor láttuk megújulni, és nem csak extravagáns szettek, kalapok segítségével. Több mint ötmilliós követőtáborának általános hangulatát és a téli influenzaszezont egy jó eséllyel az űrből is látható, merész körfrufruval dobta fel.

Erykah Badu igazi kísérletező típus, akinek sokszínű személyisége mellé nem csupán díjak és elismerések sokasága sorakozik fel, hanem gyakran változó frizurák hada is. Az R&B és neo-soul ikonra a több évtizedes karrierje alatt sem lehet ráunni, de mindez igaz az állandóan változó külsejére is. A téli vacogás és négy fal szezonban is sikerült egy olyan frizurával előállnia, ami még tőle is merész.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

UNICORN Mutant Cobra – present (@erykahbadu) által megosztott bejegyzés

Erykah egy masszív mullettel pózol a fényképezőgép előtt, a nagyrészt vaskos körfrufruból és a hátközépig érő alsó hajrétegből álló frizura elkészítéséhez pedig bevált hajstylistja, Yasmin Amira segítségét kérte. Fekete tincseit lazán, hullámos verzióban viseli, vagyis szinte home office felállásban – mindenféle extra hajfény vagy precíz hajvasalás nélkül. A régóta együttműködő páros ennél azért macerásabb frizurákkal is meg szokta lepni a rajongókat, legyen szó dekorált függönyfrufruról, szivárványos hajfestésről vagy akár extrahosszú hajról. Az énekesnő bevallása szerint volt, hogy öten fonták a földig érő tincseit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

UNICORN Mutant Cobra – present (@erykahbadu) által megosztott bejegyzés

„Amikor ennyien együtt vagyunk… az egyszerűen nagyon jó érzé” – mondta el korábban a hajfonás folyamatáról a New York Times Fashionnek. – Olyanok vagyunk, mint egy falu, egy törzs. Ez egyfajta közösségi élmény is.”


A színpadi extrém frizurákkal is vetekedő mostani, otthoni hajviselete úgy tűnik, bejön az 5,2 milliós rajongótábornak, akik között volt aki a „világ legcukibb mulletjeként” jellemezte Erykah legutóbbi frizuráját.

Nézegess további mulleteket!