Kristen Stewart merész Chanel szettben vonult a vörös szőnyegen

2021. október 28.
Kristen Stewart Spencer című filmjének bemutatójára talpig Chanelben érkezett – és talán még soha nem ragyogott ennyire.

A kétrészes, gótikus ihletésű Chanel ruhát a 31 éves Kristen Stewart a Spencer című filmje Los Angeles-i bemutatóján viselte – a fekete felsőrészt és a csipkés, szürke szoknyát pedig mintha ráöntötték volna. Az összeállítást egy izgalmas sminkkel, egy egyszerű ezüst nyakékkel és gyűrűvel egészítette ki. Tara Swennen stylist szerint az összeállítás egyszerre ötvözi a feminint és maszkulint, a szoknya egyenes szabásmintájába a melltartó visz egy pikáns csavart.

kristen-stewart-chanel

„Az én stílusom kicsit provokatív és más. Szórakoztató olyan ruhákat viselni, amelyek megmutatják a személyiségemet, ezek nemcsak sokkal kényelmesebbek, de bennük magabiztosabbnak is érzem magam – nyilatkozta a színésznő. – Unalmas, ha úgy nézek ki, mint mindenki más. Szeretek más lenni, még akkor is, ha az embereknek nem tetszik, amit viselek.”

kristen-stewart-chanel

kristen-stewart-chanel

A fiatal színésznő nemcsak ezen a bemutatón, de a film angliai premierjén is Chanelt viselt, és  a film hivatalos plakátján is egy fehér Chanel ruhában látható, amit a divatház direkt a film kedvéért készített. Újraalkották Diana hercegné 1986-ban viselt hófehér ruháját, aminek eredetije a divatház archívumában található.

Forrás: Lifeandstylemag Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!