Zendaya fémgerincű ruháját látni kell!

2021. december 01.
Zendaya nem tud hibázni, ezúttal is egy feledhetetlen, a Pókember képregénybe illő ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt.

Zendaya és stylistja, Law Roach minden lehetséges divatpillanatba belesző valami utalást – és ez legutóbb, a párizsi Théâtre du Châtelet-ben megrendezett Ballon D’Or díjátadón sem volt másképp, ahova párjával, Tom Holland színésszel érkezett.

Az eseményre Roberto Cavalli 2000-es őszi kollekciójából választottak egy fekete darabot, és bár a jelenlegi kreatív igazgató, Fausto Puglisi kicsit továbbgondolta a szettet, annak kulcselemét, az arany gerincszerű ékszert, ami a ruha hátán szalad végig, megtartotta. Ezen a ponton jön a képbe a Pókember képregényből ismert Doctor Octopus, a Marvel egyik gonosz karaktere, a rendkívül intelligens, szűklátókörű és kissé köpcös, őrült tudós, akinek négy erős, polipcsápokra emlékeztető végtagja van, amelyek a teste hátuljából nyúlnak ki. A rajongók hamar meglátták a főgonosz alakja és Zendaya szettje közötti hasonlóságot, amit a Dűne főszereplője is nagyra értékelt, Instagramon csak ennyit írt: „Szeretjük az utalást!” – ami arra enged következtetni, hogy Zendaya ötlete is ez volt. Aki esetleg nem tudna róla, a színésznő két Pókember-filmben (Pókember: Idegenben, Pókember: Nincs hazaút) is szerepel, sőt az első forgatásán jött össze Tom Holland színésszel is.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Zendaya Fan Account✨ (@dayacrue) által megosztott bejegyzés

Doctor Octopus

Doctor Octopus

Forrás: Wmagazine Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!