3 hajápoló áprilisra, amit még nem próbáltál, pedig érdemes lenne

2022. április 14.
A tavaszi nagytakarítást sokan kiterjesztik külsejükre is, ahol a télben megfáradt, kiszáradt arcbőr és haj extratáplálása és életre keltése is fókuszba kerül. Mi most azoknak nyújtunk egy kis mankót egy hármas újdonságválogatás képében, akik a hajuk egykori ragyogását állítanák vissza.

hajapolok-tavasz-csillogas
Profi otthoni hajápoló a vegán keratin erejével

A hónap izgalma hajápolási fronton számunkra az új Schwarzkopf Professional Bonacure Clean Performance hét színkódolt családot tömörítő szériája. Az ápoló komplexsorozat három ponton alkot nagyot, egyrészt az új generációs technológiájával, a 100%-ban vegán, tiszta formulájával és a fenntartható csomagolásával. Tényleg atombiztos kedvenc lehet azon hajmániások számára, akik a keratin vegán alternatívájával szeretnék folyamatosan a topon tartani a fürtjeiket, helyreállítva a belső hajszerkezet erejét, a haj természetes rugalmasságát.

hajapolok-tavasz-csillogas

Le a sprőd, fénytelen hajjal

A száraz hajszálak elleni küzdelem sokszor szinte öröknek tűnik, pedig nem érdemes feladni, akadnak olyan összetevők, amelyek segítségével tényleg régi fényében tündökölhet a hajunk. Az újdonságok között az egyik legizgalmasabb belépőnek a kendermagolajat és hibiszkuszt tartalmazó TRESemmé Hydration Hemp sampon, és a kíséretében érkező balzsam, nem kevesebbet ígérve, mint azt, hogy a száraz, sprőd és fénytelen hajba új életet és ragyogást lehel. A szalonminőségű újdonságduó amellett, hogy visszaállítja a haj egészséges nedvességtartalmát, ellenállóvá és puhává is teszi a hajszálakat.

hajapolok-tavasz-csillogas

Csodaszer a hajnak?

A Revox a bőrápolási szektor után egy óriási lépéssel érkezett meg a hajápolási piacra, rögtön egy izmosabb csapattal. A Plex nevet viselő professzionális csodaszerként emlegetett termékcsaládjuk lényegében egy hajmegkötő rendszer, amelyet a haj új életre keltésére fejlesztettek ki. Az új termékcsalád 7 lépésből áll, ezeket pedig egymás után kell használni a tökéletes eredmény érdekében. Fontos azonban, hogy a 7 lépésből az első 2 kizárólag szalonhasználatra lett kifejlesztve, így egyelőre kiskereskedelmi forgalomban még nem elérhető. A hajújjáépítő rutin (a koncentrált, professzionális hajmegkötő termék, hajerősítő sampon, balzsam, hajsimító krém, hajvégápoló olaj) a túlzottan igénybevett, törékeny, száraz és rugalmatlan haj ápolására tökéletes megoldás gyakori alkalmazás mellett is.

Olvass tovább!