Hamarosan piacra dobják Lady Gaga beautytermékeit

2022. május 11. |

Új lendülettel érkezik Lady Gaga vegán és cruelty free beauty termékcsaládja, ami szerte a nagyvilágban elérhető lesz.

Lady Gaga még 2018-ban indította el kozmetikai termékcsaládját, a Haus Labst (korábbi nevén Haus Laboratories), amihez akkoriban kizárólag az Amazonon keresztül lehetett hozzájutni. Június 9-től a beauty termékcsalád értékesítése átkerült a Sephorához, amaivel olyan hírességek szerződtek már le, mint  Selena Gomez a Rare Beauty, Scarlett Johansson a aThe Outset és Gwen Stefani a Gxve Beauty brandjével. A Haus Labs azon túl, hogy vegán és cruelty free, hozza Lady Gaga feltűnő stílusát, futurisztikus formák, bátor színek, új logó és csomagolás fogadja a rajongókat.

A termékek a Sephora és a HausLabs weboldalán lesznek elérhetőek, és minden egyes vásárlást követően 1 dollár a Born This Way Foundation számlájára folyik be, ami Lady Gaga saját nonprofit szervezete, amellyel rászoruló fiatalokat támogat.

„A Haus Labsnál a művészet mindenkié, és senkinek sem kell bántania a bőrét vagy feláldoznia elveit és értékeit azért, hogy kiváló termékek révén tudja kifejezni önmagát” – írta közel 53 milliós Instagram-oldalán az énekesnő, és azt is elárulta, azért dolgozik, hogy minél több ember tapasztalhassa meg, mit jelent a felszabadult önkifejezés.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Haus Labs by Lady Gaga (@hauslabs) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés

Forrás: Graziamagazine Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Fiatalos, rövid pixie frizurát minden életkorban! 60 felett

Fiatalos, rövid pixie frizurát minden életkorban!

Egy kávé, ami felveszi a harcot az öregedéssel antigyökök

Egy kávé, ami felveszi a harcot az öregedéssel